Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.02.2012

Šokolādes kūkas formiņās

Sastāvdaļas:

2 olas
200 g Dansukker brūnā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 g tumšās šokolādes
150 g sasmalcinātu valriekstu
200 g kviešu miltu
1 ēdamkarote Dansukker vaniļas cukura Fairtrade
1 tējkarote cepamā pulvera
Saputojiet olas ar cukuru. Izkausējiet taukvielas un iemaisiet olu masā. Salauziet šokolādi gabaliņos un izkausējiet tvaika peldē vai arī mikroviļņu krāsnī zemā temperatūrā. Iemaisiet šokolādi mīklā. Iemaisiet miltos vaniļas cukuru un cepamo pulveri. Sasmalciniet valriekstus un iemaisiet mīklā kopā ar miltu maisījumu. Ielejiet mīklu mazās formiņās un cepiet cepeškrāsns vidū 200° temperatūrā aptuveni 12 minūtes.

 




 

 

  

Saistītie raksti

Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu
Šokolādes torte ar mīksto bezē
Marinēti gurķi
Zemeņu un rabarberu mafīni ar drupaču pārklājumu
MOJITO karstai vasarai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts