Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.10.2015

Saldējuma recepte

Sastāvdaļas:

500 ml saldā krējuma, 
5 olas (vēlams izvēlēties mājas vistu olas), 
2 ēdamk cukura,
 vaniļa. 


Pagatavošana:
Bļodā saputo saldo krējumu ar 2 ēdamkarotēm cukura un vaniļas. Otrā bļodā 5 olas dzeltenumus sajauc ar 2 ēdamkarotēm cukura līdz cukurs izkusis. Pēc tam iegūtās masas samaisa kopā un traukā ar plānām sieniņām šo masu ieliek saldētavā.

Lai saldējuma masa sasaltu vienmērīgi un neveidotos ledus kristāli, to ik pēc 25 – 30 minūtēm nepieciešams apmaisīt. Un tā kādas 3 stundas, līdz saldējums kļūst vijīgs un var savelt bumbulīšus.

Pēc tam saldējumu var papildināt ar ogām, šokolādi utml. 

Horeca



  

Saistītie raksti

Apelsīnu salāti
Tomātos sautēta jēra gaļa
Jēra kājas cepetis
Sviesta mīklas kūka ar ābolu mērci
Kārtainās mīklas eglīte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts