Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.10.2015

Saldējuma recepte

Sastāvdaļas:

500 ml saldā krējuma, 
5 olas (vēlams izvēlēties mājas vistu olas), 
2 ēdamk cukura,
 vaniļa. 


Pagatavošana:
Bļodā saputo saldo krējumu ar 2 ēdamkarotēm cukura un vaniļas. Otrā bļodā 5 olas dzeltenumus sajauc ar 2 ēdamkarotēm cukura līdz cukurs izkusis. Pēc tam iegūtās masas samaisa kopā un traukā ar plānām sieniņām šo masu ieliek saldētavā.

Lai saldējuma masa sasaltu vienmērīgi un neveidotos ledus kristāli, to ik pēc 25 – 30 minūtēm nepieciešams apmaisīt. Un tā kādas 3 stundas, līdz saldējums kļūst vijīgs un var savelt bumbulīšus.

Pēc tam saldējumu var papildināt ar ogām, šokolādi utml. 

Horeca



  

Saistītie raksti

Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Ķirbju zupa
Jāņu siers
Saldskāba marināde vistas gaļai
Sviesta mīklas kūka ar ābolu mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts