Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

13.10.2015

Piena putra

Sastāvdaļas:

200g miežu putraimu, 
2l piena, 
1l ūdens, 
sāls pēc vajadzības, 
1 ēdk. sviesta.


Pagatavošana:

Vārošā ūdenī ber noskalotus putraimus, pieliek sviestu, sāli, vāra līdz putraimi mīksti, pielej pienu, uzvāra. Pasniedz karstu.








  

Saistītie raksti

Ķirbju zupa
Receptes - Piparkūkas/ZIemassvētku cepumi
Ābolu dzēriens
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts