Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

13.10.2015

Piena putra

Sastāvdaļas:

200g miežu putraimu, 
2l piena, 
1l ūdens, 
sāls pēc vajadzības, 
1 ēdk. sviesta.


Pagatavošana:

Vārošā ūdenī ber noskalotus putraimus, pieliek sviestu, sāli, vāra līdz putraimi mīksti, pielej pienu, uzvāra. Pasniedz karstu.








  

Saistītie raksti

Maizes recepte var cept arī maizes cepamajā mašīnā
Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Kraukšķīgās piparkūkas
Jēra kājas cepetis
Grūbu putra ar meža sēnēm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts