Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

13.10.2015

Piena putra

Sastāvdaļas:

200g miežu putraimu, 
2l piena, 
1l ūdens, 
sāls pēc vajadzības, 
1 ēdk. sviesta.


Pagatavošana:

Vārošā ūdenī ber noskalotus putraimus, pieliek sviestu, sāli, vāra līdz putraimi mīksti, pielej pienu, uzvāra. Pasniedz karstu.








  

Saistītie raksti

Deserts itāļu stilā
Saldskāba marināde vistas gaļai
Saldējuma recepte
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Grūbu putra ar meža sēnēm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts