Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

14.09.2011

Viegli pagatavojama ābolkūka

10-12 gab.

Sastāvdaļas

360 g kviešu miltu
7 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g malta kardamona
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g mīksta sviesta vai margarīna
400 ml dabiska jogurta
2-3 nomizoti un daiviņās sagriezti āboli


Virskārtai

50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”

Visas sausās sastāvdaļas liek bļodā. Pievieno gabaliņos sasmalcinātu taukvielu, jogurtu un maisa, līdz izveidojas mīkla. To lej ietaukotā veidnē, kuras tilpums – apm. 2 litri. Iespiež ābolu daiviņas mīklā. Pāri pārkaisa niedru cukuru. Cep krāsns vidusdaļā 200°C apm. 45 minūtes.


  

Saistītie raksti

Pildīti šampinjoni
Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums
Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Biešu- ābolu salāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts