Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.01.2015

Krabju salāti

Krabju salāti 

Sastāvdaļas:
200 g krabju gaļa
1 cieti vārīta ola
1 kāts selerijas
1 ēdamkarote loki


Mērcei:

6 ēd. k.skāba krējuma
2 ēd.k.tomātu kečups
2 tēj. k.cukura
2 tēj.k.citrona sulas

Pagatavošana:
Sagriezt krabju gaļu, likt salātu bļodā, sasmalcinātu olu un sasmalcinātu seleriju.Visu viegli izcilāt.



Pārlej mērci pār salātiem, apkaisa ar lokiem virsū.

  

Saistītie raksti

Rostbifs ar vīna mērci
Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Saldējuma recepte
Foreles sālīšana
Mārtiņdienas zoss cepetis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts