Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.01.2015

Ziedkāpostu siera zupa

Sastāvdaļas:
1 ziedkāposts
750 ml buljons
400 g siers ar samazinātu tauki saturu
200 g skābais krējums 
500 g maltā gaļa
1 sīpols 
garšaugi, svaigi
sāls un pipari
muskatrieksts

Pagatavošanas laiks: apmēram 30 minūtes 

Mazgāt ziedkāpostu un sadala to mazos gabalos, ievieto verdošā sālsūdenī un ļauj vārīties 15 minūtes.



Uzvāra buljonu, pievieno malto gaļu, ļauj tai izšķīst, pievieno smalki sagriezt sīpolu, vāra 10 min, tad pievieno  sieru un krējumu un pievieno puķkāpostus, visu  uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu un atstāj uz vēl 10 minūtes.
Visbeidzot pievieno svaigus garšaugus, nevāra.
 



  

Saistītie raksti

Karstā šokolāde
Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Bezalkoholiskie kokteiļi
Grilēts liellopu filejas steiks
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts