Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

22.10.2017

Acu trifeles

sastāvdaļas

200 g tumšās šokolādes
4 ēd. kar. krējuma
200 g Dansukker pūdercukura
200 g kokosriekstu skaidiņu, vēlams - apgrauzdētu

Garnējumam
200 g baltās šokolādes
Dražejas („Non Stop” vai citas nelielas, apaļas dražejas)
25 g tumšās šokolādes
Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Noņem izkausēto šokolādi no plīts, pievieno pūdercukuru un krējumu. Pievieno kokosriekstu skaidiņas. Noliek vēsā vietā uz 2 stundām.

Izkausē gaišo šokolādi ūdens peldē. No trifeļu masas veido lodītes un iemērc tās kausētajā šokolādē. Ļauj šokolādei sacietēt, noliekot uz restītēm. Katrā lodītē iespiež dražeju. Uz katras dražejas uzspiež nedaudz tumšās šokolādes kā acs zīlīti.










  

Saistītie raksti

Grūbu putra ar meža sēnēm
Glazēti laša iesmiņi
Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā
Jāņogu dzēriens ar vaniļu
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts