Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

22.10.2017

Acu trifeles

sastāvdaļas

200 g tumšās šokolādes
4 ēd. kar. krējuma
200 g Dansukker pūdercukura
200 g kokosriekstu skaidiņu, vēlams - apgrauzdētu

Garnējumam
200 g baltās šokolādes
Dražejas („Non Stop” vai citas nelielas, apaļas dražejas)
25 g tumšās šokolādes
Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Noņem izkausēto šokolādi no plīts, pievieno pūdercukuru un krējumu. Pievieno kokosriekstu skaidiņas. Noliek vēsā vietā uz 2 stundām.

Izkausē gaišo šokolādi ūdens peldē. No trifeļu masas veido lodītes un iemērc tās kausētajā šokolādē. Ļauj šokolādei sacietēt, noliekot uz restītēm. Katrā lodītē iespiež dražeju. Uz katras dražejas uzspiež nedaudz tumšās šokolādes kā acs zīlīti.










  

Saistītie raksti

Ziedkāpostu siera zupa
Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
MOJITO karstai vasarai
Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Grūbu putra ar meža sēnēm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts