Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

24.10.2015

Griķu putra pēc senas receptes

Lai izvārītu gardu griķu biezputru, ieteicams vispirms putraimus bez taukvielām uz lēnas uguns apgrauzdēt. Kad putraimi kļūst zeltaini un pārsprāgst, pievieno 1/2 sviesta un vēl mazliet pakarsē.

Pēc tam ieber putraimus kaltiņā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieber sāli pēc garšas un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes. Kad putraimi uzsūkuši visu ūdeni, noņem katliņu no uguns, uzliek dvieli, lai saglabātos siltums, un noliek uz 20 minūtēm atpūsties.


 







  

Saistītie raksti

Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ
Rabarberu krēms
Karstā šokolāde
Gaļas- dārzeņu sautējums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts