Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

07.12.2014

Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu

4 olas bez dzeltenuma
2 veselas olas (gan dzeltenums, gan baltums)
4 karotes pūdercukura
4 karotes cepamā marcipāna
100 ml Martell konjaka


Gatavošana:
Visu sakuļ mikserī. Liek uz šķīvja un cep krāsnī 220 grādos.
Dekorē ar svaigām ogām un sorbetu

  

Saistītie raksti

Bezalkoholiskie kokteiļi
Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem
Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums
Baltvīnā sautēti kāposti
Maizes recepte var cept arī maizes cepamajā mašīnā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts