Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

07.12.2014

Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu

4 olas bez dzeltenuma
2 veselas olas (gan dzeltenums, gan baltums)
4 karotes pūdercukura
4 karotes cepamā marcipāna
100 ml Martell konjaka


Gatavošana:
Visu sakuļ mikserī. Liek uz šķīvja un cep krāsnī 220 grādos.
Dekorē ar svaigām ogām un sorbetu

  

Saistītie raksti

Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Ķirbju zupa
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ
Ziemassvētku recepte: saldo kartupeļu purē
Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts