Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

07.12.2014

Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu

4 olas bez dzeltenuma
2 veselas olas (gan dzeltenums, gan baltums)
4 karotes pūdercukura
4 karotes cepamā marcipāna
100 ml Martell konjaka


Gatavošana:
Visu sakuļ mikserī. Liek uz šķīvja un cep krāsnī 220 grādos.
Dekorē ar svaigām ogām un sorbetu

  

Saistītie raksti

Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
Acu trifeles
Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”
Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts