Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

07.12.2014

Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu

4 olas bez dzeltenuma
2 veselas olas (gan dzeltenums, gan baltums)
4 karotes pūdercukura
4 karotes cepamā marcipāna
100 ml Martell konjaka


Gatavošana:
Visu sakuļ mikserī. Liek uz šķīvja un cep krāsnī 220 grādos.
Dekorē ar svaigām ogām un sorbetu

  

Saistītie raksti

Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
Piparu un sīpolu čatnijs
Siltie burkāni
Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
Siera zupa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts