Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

19.07.2016

Avokado pesto (recepte)

Sastāvdaļas
1 liela buntīte svaiga bazilika
2 nogatavojušies avokado
1/2 tase valriekstu vai kaņepju sēklas
2 ēdamk citrona sulas
3 daiviņas ķiploku
1/2 tējk. sāls
1/2 tase extra-virgin olīveļļa
Melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana
Attdala bazilika lapas no kātiem, pārgriez avokado uz pusēm, izņem kaulu un tad ar karoti izgrebj vokado  no miziņas, 
visu liek smalcinātājā, pievieno valriekstus (vai kaņepju sēklas), citrona sulu, ķiplokus un sāli.
Visu sasmalcina smalki.
Pievieno eļļu un isi vēl visu smalcinātājā samaisa.

Liek traukā un uzkaisa melnos piparus

Pasniedz pie uzkodām ar dārzeņiem
Var pievienot pastai. 

  

Saistītie raksti

Siltie burkāni
Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu
Biskvītu konfektes


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts