Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.06.2017

Rabarberu krēms

Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
150 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukurs
1 g malts kardamons
2 olas
50 g sviests


Rabarberus nomazgā un sagriež smalkos gabaliņos. Liek katliņā un vāra, lidz rabarberi ir izškiduši. 
Viegli uzputo olas un iekuļ rabarberu masā. Tad masu izspiež caur sietu liek katliņā. 
Pievieno ievarijuma cukuru, kardamonu un uz nelielas uguns vāra vāl 2-3 minūtes, nepārtraukti maisot.
 Noņem no uguns un pievieno sviestu. Tad katliņu ieliek lielā bļodā ar aukstu ūdeni saputo masu ar blenderi, 
lidz tā ir atdzisusi. Ielej sterilizētās burkās. Noslēdz. Uzglabā ledusskapī.

  

Saistītie raksti

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Piparu un sīpolu čatnijs
Ābolu zupa
Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā
Ziedkāpostu siera zupa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts