Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.06.2017

Rabarberu krēms

Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
150 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukurs
1 g malts kardamons
2 olas
50 g sviests


Rabarberus nomazgā un sagriež smalkos gabaliņos. Liek katliņā un vāra, lidz rabarberi ir izškiduši. 
Viegli uzputo olas un iekuļ rabarberu masā. Tad masu izspiež caur sietu liek katliņā. 
Pievieno ievarijuma cukuru, kardamonu un uz nelielas uguns vāra vāl 2-3 minūtes, nepārtraukti maisot.
 Noņem no uguns un pievieno sviestu. Tad katliņu ieliek lielā bļodā ar aukstu ūdeni saputo masu ar blenderi, 
lidz tā ir atdzisusi. Ielej sterilizētās burkās. Noslēdz. Uzglabā ledusskapī.

  

Saistītie raksti

Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Sviesta gatavošana pēc senām tradīcijām
Ābolu želeja ar ābolu brendiju
Vaniļas saldējums gatavots mājās
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts