Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.01.2015

Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā

Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm. Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. 

Atsevišķā trauciņā sajauc brūno cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas. Liek krāsnī cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā. Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas, sakārto deserta traukā, dekorē ar plānām, nemizota mandarīna šķēlītēm un dzērvenēm

  

Saistītie raksti

Piena putra
Alkoholiskie kokteiļi
Plūškoka ziedu sīrups
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Siltie burkāni


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts