Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.01.2015

Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā

Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm. Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. 

Atsevišķā trauciņā sajauc brūno cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas. Liek krāsnī cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā. Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas, sakārto deserta traukā, dekorē ar plānām, nemizota mandarīna šķēlītēm un dzērvenēm

  

Saistītie raksti

Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Gaļas- dārzeņu sautējums
Šokolādes kūkas formiņās
Vēja kūkas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts