Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.09.2011

Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”

Sastāvdaļas:

2 cl „Rīgas Melnā balzama”
1 cl liķiera „De Kuyper Sour Rhubarb”
5,5 cl ābolu sulas
0,5 cl „Monin” baltās šokolādes sīrupa
0,5 cl „Monin” granātābolu sīrupa



Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas jāielej atdzesētā mix glāzē, kas pildīta ar ledu. Pēc visu sastāvdaļu sajaukšanas ar ledu iegūto dzērienu jāizkāš atdzesētā kokteiļu glāzē, kuru dekorē ar apelsīna miziņu.






Andris Noreiķis,
krodziņa „Lidojošā varde” bārmenis


Avots: Bartending.lv

  

Saistītie raksti

Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Deserts itāļu stilā
Pasta ar tunci
Rostbifs ar vīna mērci
Ābolu dzēriens


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts