Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.09.2011

Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”

Sastāvdaļas:

2 cl „Rīgas Melnā balzama”
1 cl liķiera „De Kuyper Sour Rhubarb”
5,5 cl ābolu sulas
0,5 cl „Monin” baltās šokolādes sīrupa
0,5 cl „Monin” granātābolu sīrupa



Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas jāielej atdzesētā mix glāzē, kas pildīta ar ledu. Pēc visu sastāvdaļu sajaukšanas ar ledu iegūto dzērienu jāizkāš atdzesētā kokteiļu glāzē, kuru dekorē ar apelsīna miziņu.






Andris Noreiķis,
krodziņa „Lidojošā varde” bārmenis


Avots: Bartending.lv

  

Saistītie raksti

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Kārtainās mīklas eglīte
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Zemeņu un rabarberu mafīni ar drupaču pārklājumu
Āboli ar mandeļu saldo masu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts