Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

15.09.2011

Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”

Sastāvdaļas:

2 cl „Rīgas Melnā balzama”
1 cl liķiera „De Kuyper Sour Rhubarb”
5,5 cl ābolu sulas
0,5 cl „Monin” baltās šokolādes sīrupa
0,5 cl „Monin” granātābolu sīrupa



Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas jāielej atdzesētā mix glāzē, kas pildīta ar ledu. Pēc visu sastāvdaļu sajaukšanas ar ledu iegūto dzērienu jāizkāš atdzesētā kokteiļu glāzē, kuru dekorē ar apelsīna miziņu.






Andris Noreiķis,
krodziņa „Lidojošā varde” bārmenis


Avots: Bartending.lv

  

Saistītie raksti

Grūbu siltie salāti
Jēra kājas cepetis
Cepta jēra gaļa
Vēja kūkas
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts