Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.08.2011

Saldskāba marināde vistas gaļai

4 porcijas

Sastāvdaļas:
1 smalki sagriezts sīpols
150 ml svaigi spiestas citrona sulas
50 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1 ēd. kar. svaiga estragona
1 tējk. sāls
½ tējk. saberztu piparu




Sajauc visas sastāvdaļas. Ievieto vistas gaļu, piemēram, stilbiņus, šajā marinādē uz 2-3 stundām.
Pēc marinēšanas vistas gaļu grilē vai cep.




  

Saistītie raksti

Krēmkūka bez cepšanas
Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
Biskvītu konfektes
Mārtiņdienas zoss cepetis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts