Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.08.2011

Saldskāba marināde vistas gaļai

4 porcijas

Sastāvdaļas:
1 smalki sagriezts sīpols
150 ml svaigi spiestas citrona sulas
50 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1 ēd. kar. svaiga estragona
1 tējk. sāls
½ tējk. saberztu piparu




Sajauc visas sastāvdaļas. Ievieto vistas gaļu, piemēram, stilbiņus, šajā marinādē uz 2-3 stundām.
Pēc marinēšanas vistas gaļu grilē vai cep.




  

Saistītie raksti

Zemeņu un rabarberu mafīni ar drupaču pārklājumu
Zemeņu pīrāgs
Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Speķa pīrādziņi klasiskie
Ogu un marcipāna sacepums ar augļu sorbetu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts