Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.08.2011

Saldskāba marināde vistas gaļai

4 porcijas

Sastāvdaļas:
1 smalki sagriezts sīpols
150 ml svaigi spiestas citrona sulas
50 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
1 ēd. kar. svaiga estragona
1 tējk. sāls
½ tējk. saberztu piparu




Sajauc visas sastāvdaļas. Ievieto vistas gaļu, piemēram, stilbiņus, šajā marinādē uz 2-3 stundām.
Pēc marinēšanas vistas gaļu grilē vai cep.




  

Saistītie raksti

Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
Kartupeļu, sēņu krēmzupa
Deserts itāļu stilā
Speķa pīrādziņi klasiskie
Bezalkoholiskie kokteiļi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts