Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

27.11.2012

Deserts itāļu stilā

4 tases zemenes
4 ēd. K. balzamiko etiķis
2 ēd. k. Cukurs
svaigi malti melnie pipri


Pagatavošana

Sagriež  zemenes 4 daļās, pārlej ar balzamiko etiķi, pievieno cukuru un piparus pēc garšas.
Visi viegli samaisa
Kārto saldēdiena traukos

  

Saistītie raksti

Ķirbja zupa
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte
Vistas un makaronu zupa
Ziemassvētku recepte: saldo kartupeļu purē
Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts