Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

18.10.2016

Siltie burkāni

Burkāni ir ļoti veselīgi, to galvenā vērtība ir beta karotīns, kas ir nepieciešams cilvēka organismam.
 
Izmēģini gardu, ātri pagatavojamu burkānu ēdienu 
Recepte
sastāvdaļas:

5-6 vidēji burkāni, 
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
2 ēdamkarotes  kļavu sīrupa
½ ēdamkarotes svaiga rozmarīna
garšvielas: jūras sāls,svaigi malti melnie pipari

Burkānus nomazgā, notīra, sagriež ripiņās vai kubiņos. 
Liek uz pannas, ielej tik daudz ūdens,lai nosedz burkānus.
Gatavo uz mazas uguns, līdz ūdens iztvaiko apmēram 20 minūtes.
 
Pievieno kokosriekstu eļļa, kļavu sīrups, sasmalcinātu rozmarīnu, 
pievieno sāli un piparus pēc garšas. 
Ēdienu var pasniegt kā atsevišķu uzkodu vai piedevu pamatēdienam.

  

Saistītie raksti

Marinēti gurķi
Biešu- ābolu salāti
Šokolādes kūkas formiņās
Mazās siera kūciņas
Zemeņu un rabarberu mafīni ar drupaču pārklājumu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts