Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

09.08.2011

Vistas un makaronu zupa

Vistas un makaronu zupaSastāvdaļas

300 g broilera filejas
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
1 puravs
taukvielas
800 ml ūdens
2 buljona kubiņi
50 g makaronu

1/4 tējk. balto piparu
1 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
1/4 tējk. kajēnas piparu
pētersīlis


Biezpiena krēmam
150 ml biezpiena
50 ml trekna saldā krējuma
1–2 tējk. karija
1/4 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
1/2 tējk. sāls


Sagriež broilera fileju mazos gabaliņos. Izņem no paprikas sēklas. Noskalo puravu. Sagriež ripiņās papriku un puravu.

Sajauc kopā visas biezpiena krēma sastāvdaļas un noliek to aukstumā līdz pasniegšanai.

Apbrūnina gaļu un dārzeņus katliņā nelielā taukvielu daudzumā. Pielej ūdeni un pievieno buljona kubiņus. Pievieno cukuru, baltos piparus un kajēnas piparus. Pievieno makaronus un vāra zupu, līdz makaroni ir gatavi.

Pārkaisa ar pētersīļiem. Pasniedz zupu četros šķīvjos un virsū uzliek gabaliņu pastas.


Šo recepti sastādīja    

  

Saistītie raksti

Pildīti šampinjoni
Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Gatavo šefpavārs: pitas maize ar gaļas bumbiņām Tomātu džema mērcē
Plūmju kūka (RECEPTE)
Foreles sālīšana


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts