Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.10.2015

Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
 puskilograms vai kilograms jēra gaļas,
 tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās. 

Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.












 


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
Rikodeli gatsronomija
Stabu iela 61, Rīga
29556995





Horeca






  

Saistītie raksti

Ziedkāpostu siera zupa
Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Deserts itāļu stilā
Torte Pavlova (recepte)
Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts