Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.10.2015

Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
 puskilograms vai kilograms jēra gaļas,
 tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās. 

Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.












 


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
Rikodeli gatsronomija
Stabu iela 61, Rīga
29556995





Horeca






  

Saistītie raksti

Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums
Cepta forele saldā krējuma mērcē
Ķirbju cepumi
pavasara vista 4 personām
Saldskāba marināde vistas gaļai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts