Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.10.2015

Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
 puskilograms vai kilograms jēra gaļas,
 tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās. 

Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.












 


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
Rikodeli gatsronomija
Stabu iela 61, Rīga
29556995





Horeca






  

Saistītie raksti

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Ķirbju zupa
Foreles sālīšana
Kraukšķīgās piparkūkas
Mārtiņdienas zoss cepetis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts