Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

21.10.2015

Jērs sīpolos

Sastāvdaļas:
 puskilograms vai kilograms jēra gaļas,
 tāds pats daudzums sīpolu, kuri sagriezti četrās daļās. 

Pagatavošana:
Sīpolus ar jēra gaļu sautē aptuveni pusotru stundu, pievieno garšvielas. Pēc tam atsevišķi novāra rīsus. Sīpolu masu varēs izmantot kā mērci pie rīsiem un sautētās gaļas.












 


Kur pirkt:
Svaiga Latvijas jēra gaļa
Rikodeli gatsronomija
Stabu iela 61, Rīga
29556995





Horeca






  

Saistītie raksti

Grilēts liellopu filejas steiks
Cepta forele saldā krējuma mērcē
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ
Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru
Pasta ar tunci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts