Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

08.11.2015

Pasta ar tunci

Pasta ar tunci

4 porcijas

Sastāvdaļas:
600 g Pasta 
viena kārbiņa tuncis savā sulā
400 ml saldais krējums
1/2 karbiņa zaļie zirnīši
glāze ķiršu tomātiņi
1/2 citrons
sāls, melnie pipari, kaltēti pētersiļi pēc garšas

Pagatavošana:

Vāra pastu, kā norādīts uz iepakojuma.
Pannā uzvāra saldo krējumu, pievieno garšvielas- sāli, piparus, pētersiļus.
Pievieno krējumam novārīto pastu, vāra 1-2 minūtes, pievieno zirnīšus.
Liek traukā un iecilā tunci, un pārgrieztus ķiršu tomātiņus,uzpilina citrona sulu.


  

Saistītie raksti

Arbūza un zemeņu ievārījums
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
tunzivs steiks 4 personām
Jāņogu dzēriens ar vaniļu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts