Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.11.2015

Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem

Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Sākņu dārzeņi:
100 g burkāni
100 g seleriju kāti
100 g fenhelis

Mērce: 

1 Laima sula
Cukurs – pēc garšas
Balzamiko krēms - tējkarote
Zivju mērce - ēdamkarote
½ Šalotes sīpoli
½ Čili pipars
Svaigs koreandrs – pēc garšas

Lasis: 
Marināde: 
Koriandrs - tējkarote
Sāls – pēc garšas
Cukurs – pēc garšas
Dilles - tējkarote
1 Laima sula
Pipari - tējkarote
Medus - tējkarote

Atstāt marinādē lasi uz vienu dienu, cept krāsnī 80 grādos 20 minūtes.


  

Saistītie raksti

Kartupeļu un kūpinātas gaļas sacepums
Vēja kūkas
Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu
Mārtiņdienas zoss cepetis
Krēmkūka bez cepšanas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts