Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.11.2015

Cepta forele saldā krējuma mērcē

4 porcijas

4 foreles filejas gabali, apmēram pa 180 g
250 ml 35% saldā krējuma
¼ tējk. citronpipari
2 ēdamk. puravi, sīki sagriezti
dilles, baziliks

Ieliek foreles filejas gabaliņus cepešpannā un pārlej ar saldo krējumu. 
Apber ar citronpipariem, sāli, puraviem un dillēm. 
Cep cepeškrāsnī 12 minūtes 180°C temperatūrā. 
Kā piedevu pasniedz vārītus kartupeļus vai rīsus un dārzeņus.

  

Saistītie raksti

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Šokolādes torte ar mīksto bezē
Grilēts liellopu filejas steiks
Viegli pagatavojama ābolkūka
Torte Pavlova (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts