Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.11.2015

Cepta forele saldā krējuma mērcē

4 porcijas

4 foreles filejas gabali, apmēram pa 180 g
250 ml 35% saldā krējuma
¼ tējk. citronpipari
2 ēdamk. puravi, sīki sagriezti
dilles, baziliks

Ieliek foreles filejas gabaliņus cepešpannā un pārlej ar saldo krējumu. 
Apber ar citronpipariem, sāli, puraviem un dillēm. 
Cep cepeškrāsnī 12 minūtes 180°C temperatūrā. 
Kā piedevu pasniedz vārītus kartupeļus vai rīsus un dārzeņus.

  

Saistītie raksti

Plūmju čatnijs
Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu
Pildīti šampinjoni


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts