Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.11.2015

Cepta forele saldā krējuma mērcē

4 porcijas

4 foreles filejas gabali, apmēram pa 180 g
250 ml 35% saldā krējuma
¼ tējk. citronpipari
2 ēdamk. puravi, sīki sagriezti
dilles, baziliks

Ieliek foreles filejas gabaliņus cepešpannā un pārlej ar saldo krējumu. 
Apber ar citronpipariem, sāli, puraviem un dillēm. 
Cep cepeškrāsnī 12 minūtes 180°C temperatūrā. 
Kā piedevu pasniedz vārītus kartupeļus vai rīsus un dārzeņus.

  

Saistītie raksti

Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Avokado pesto (recepte)
Augļi un ogas veidos ēdienu izsmalcinātu un bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām
Rostbifs ar vīna mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts