Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

10.11.2015

Cepta forele saldā krējuma mērcē

4 porcijas

4 foreles filejas gabali, apmēram pa 180 g
250 ml 35% saldā krējuma
¼ tējk. citronpipari
2 ēdamk. puravi, sīki sagriezti
dilles, baziliks

Ieliek foreles filejas gabaliņus cepešpannā un pārlej ar saldo krējumu. 
Apber ar citronpipariem, sāli, puraviem un dillēm. 
Cep cepeškrāsnī 12 minūtes 180°C temperatūrā. 
Kā piedevu pasniedz vārītus kartupeļus vai rīsus un dārzeņus.

  

Saistītie raksti

pavasara vista 4 personām
Saldskāba marināde vistas gaļai
Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
Kartupeļu salāti ar asumiņu
Kartupeļu, sēņu krēmzupa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts