Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

25.09.2014

Auzu cepumi

 
Sastāvdaļas (ap 70 cepumiem):
200 gr sviests
150 gr cukurs
2  olas
15-20 gr cepam pulveri 
200 gr milti
200 gr auzas 


Pagatavošana:
 
Mīklai, var pievienot rozīnes, melnās plūmes, riekstus, aprikozes (150-200 gr).
Sviestu sajaukt kopā ar cukuru tā lai sviest neizkūst.
Pievienot olas, samaisīt, pievienot auzu pārslas, samaisīt.
Pievienot cepamo pulveri un miltus.

Mīklu ievietot ledusskapī uz 1 stundu.
Pannu iesmērē ar eļļu.
No mīklas veido mazas bumbiņas nedaudz piespiežot kārto uz pannas , ar atstarpi, jo cepumi cepot pliks lielāki 2 x.
Cepeškrāsnī uzkarsē 180-200 grādiem.
Cept 15-20 minūtes.

  

Saistītie raksti

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu
Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Grūbu putra ar meža sēnēm
Šokolādes torte ar mīksto bezē
Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts