Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

25.09.2014

Auzu cepumi

 
Sastāvdaļas (ap 70 cepumiem):
200 gr sviests
150 gr cukurs
2  olas
15-20 gr cepam pulveri 
200 gr milti
200 gr auzas 


Pagatavošana:
 
Mīklai, var pievienot rozīnes, melnās plūmes, riekstus, aprikozes (150-200 gr).
Sviestu sajaukt kopā ar cukuru tā lai sviest neizkūst.
Pievienot olas, samaisīt, pievienot auzu pārslas, samaisīt.
Pievienot cepamo pulveri un miltus.

Mīklu ievietot ledusskapī uz 1 stundu.
Pannu iesmērē ar eļļu.
No mīklas veido mazas bumbiņas nedaudz piespiežot kārto uz pannas , ar atstarpi, jo cepumi cepot pliks lielāki 2 x.
Cepeškrāsnī uzkarsē 180-200 grādiem.
Cept 15-20 minūtes.

  

Saistītie raksti

Šokolādes kūkas formiņās
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte
Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”
Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
Acu trifeles


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts