Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

25.09.2014

Auzu cepumi

 
Sastāvdaļas (ap 70 cepumiem):
200 gr sviests
150 gr cukurs
2  olas
15-20 gr cepam pulveri 
200 gr milti
200 gr auzas 


Pagatavošana:
 
Mīklai, var pievienot rozīnes, melnās plūmes, riekstus, aprikozes (150-200 gr).
Sviestu sajaukt kopā ar cukuru tā lai sviest neizkūst.
Pievienot olas, samaisīt, pievienot auzu pārslas, samaisīt.
Pievienot cepamo pulveri un miltus.

Mīklu ievietot ledusskapī uz 1 stundu.
Pannu iesmērē ar eļļu.
No mīklas veido mazas bumbiņas nedaudz piespiežot kārto uz pannas , ar atstarpi, jo cepumi cepot pliks lielāki 2 x.
Cepeškrāsnī uzkarsē 180-200 grādiem.
Cept 15-20 minūtes.

  

Saistītie raksti

Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem
Jēra kājas cepetis
Arbūza un zemeņu ievārījums
Cepta forele saldā krējuma mērcē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts