Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

25.09.2014

Auzu cepumi

 
Sastāvdaļas (ap 70 cepumiem):
200 gr sviests
150 gr cukurs
2  olas
15-20 gr cepam pulveri 
200 gr milti
200 gr auzas 


Pagatavošana:
 
Mīklai, var pievienot rozīnes, melnās plūmes, riekstus, aprikozes (150-200 gr).
Sviestu sajaukt kopā ar cukuru tā lai sviest neizkūst.
Pievienot olas, samaisīt, pievienot auzu pārslas, samaisīt.
Pievienot cepamo pulveri un miltus.

Mīklu ievietot ledusskapī uz 1 stundu.
Pannu iesmērē ar eļļu.
No mīklas veido mazas bumbiņas nedaudz piespiežot kārto uz pannas , ar atstarpi, jo cepumi cepot pliks lielāki 2 x.
Cepeškrāsnī uzkarsē 180-200 grādiem.
Cept 15-20 minūtes.

  

Saistītie raksti

Siera zupa
Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru
Ziedkāpostu siera zupa
Glazēti laša iesmiņi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts