Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

20.12.2019

Apelsīnu salāti


Sastāvdaļas

10 žāvētas vīģes
14 dateles bez kauliņiem
5 apelsīni
3 ēd.k apelsīnu liķieris






























Pagatavošana

1.Sagriež dateles gareniski 4 daļās


2. sagriež vīģes. 



3. Vīģes un dateles liek traukā, pievieno viena apelsīna sulu un 3 ēd.k apelsīna liķieri 
Ja vēlās var pievienot riekstus.  



4.  Nomizo un sagriež 4 apelsīnus, bez baltumiem.




5. pievieno salātiem sagrieztus 4 apelsinus. Visu samaisa.


Apelsīnu salātus liek ledusskapī uz 1 stundu, lai ievelkās.

Servē deserta traukos.









  

Saistītie raksti

Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu
Sviesta gatavošana pēc senām tradīcijām
Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
SĀTĪGAIS SNIEGA BUMBU GROZIŅŠ
Cepta forele saldā krējuma mērcē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts