Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

20.12.2019

Apelsīnu salāti


Sastāvdaļas

10 žāvētas vīģes
14 dateles bez kauliņiem
5 apelsīni
3 ēd.k apelsīnu liķieris






























Pagatavošana

1.Sagriež dateles gareniski 4 daļās


2. sagriež vīģes. 



3. Vīģes un dateles liek traukā, pievieno viena apelsīna sulu un 3 ēd.k apelsīna liķieri 
Ja vēlās var pievienot riekstus.  



4.  Nomizo un sagriež 4 apelsīnus, bez baltumiem.




5. pievieno salātiem sagrieztus 4 apelsinus. Visu samaisa.


Apelsīnu salātus liek ledusskapī uz 1 stundu, lai ievelkās.

Servē deserta traukos.









  

Saistītie raksti

Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā
Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Foreles sālīšana


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts