Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

22.01.2016

Pildīti šampinjoni

Pildīti šampinjoni

12 lieli šampinjoni
1 sīpols
siers 150-180 gr
1 ēd.k. baltmaizes grauzdiņi, vai drumstalas
sāls
malti melnie pipari


Pagatavošana

Nomazgāt un nosusināt šampinjonus. Izņemt kājiņas, nesabojājot cepurīti.

Sēņu cepurītes  ar eļļu ieziestā cepšformā. Sēnes nedaudz apber ar sāļi.


Pildījumam

Sagriež smalki  sīpolus. Sagriež sēņu kājiņas. Sarīvē sieru.
Cep  sīpolus  2-3 min., tad pievieno sagrieztas sēnes, pievieno sāli, piparus, cep 5 min. Pēc garšas  var pievienot sagrieztu ķiploku.
Atdzesēt masu, pēc tam pievienot pusi no sarīvētā siera un visu pildīt sēņu cepurītēs. Pārkaisīt ar sieru.
Cepeškrāsni cep 10-12 min , 190-200 °С

  

Saistītie raksti

Vistas un makaronu zupa
Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”
Itāliešu citronu pīrāgs
Ziemassvētku recepte: saldo kartupeļu purē
Receptes - Piparkūkas/ZIemassvētku cepumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts