Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

22.01.2016

Pildīti šampinjoni

Pildīti šampinjoni

12 lieli šampinjoni
1 sīpols
siers 150-180 gr
1 ēd.k. baltmaizes grauzdiņi, vai drumstalas
sāls
malti melnie pipari


Pagatavošana

Nomazgāt un nosusināt šampinjonus. Izņemt kājiņas, nesabojājot cepurīti.

Sēņu cepurītes  ar eļļu ieziestā cepšformā. Sēnes nedaudz apber ar sāļi.


Pildījumam

Sagriež smalki  sīpolus. Sagriež sēņu kājiņas. Sarīvē sieru.
Cep  sīpolus  2-3 min., tad pievieno sagrieztas sēnes, pievieno sāli, piparus, cep 5 min. Pēc garšas  var pievienot sagrieztu ķiploku.
Atdzesēt masu, pēc tam pievienot pusi no sarīvētā siera un visu pildīt sēņu cepurītēs. Pārkaisīt ar sieru.
Cepeškrāsni cep 10-12 min , 190-200 °С

  

Saistītie raksti

Brieža cepetis ar brūkleņu/rozmarīna mērci un kāļu biezeni
Rostbifs ar vīna mērci
Krēmkūka bez cepšanas
Receptes - Piparkūkas/ZIemassvētku cepumi
Marinēti gurķi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts