Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

29.10.2017

Biskvītu konfektes

Sastāvdaļas
270 g miltu
60 g Dansukker pūdercukura
15 g Dansukker Vaniļas cukura
200 g sviesta vai margarīna
1 ola
Sarkanā pārtikas krāsviela
Kociņi

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
Visas sastāvdaļas (izņemot krāsvielu) samaisa viendabīgā masā. 
Pusei no mīklas pievieno sarkano krāsvielu, bet otru pusi atstāj nekrāsotu. 

Abas mīklas daļas ietin pārtikas plēvē un uz 15 minūtēm noliek ledusskapī atdzist.

Uz galda izklāj cepampapīru vai silikona paliktni. Katru mīklas daļu izrullē un pārklāj vienu otrai. Abas daļas kopā uzmanīgi izrullē vēlreiz un satin vienā rullī. 

Mīklas rulli vēlreiz ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm un tad sagriež diskos 5 mm biezumā. Ja vēlas, katram diskam vienā sānā iesprauž kociņu. 
Cep krāsns vidējā daļā apmēram 8 minūtes. Uzglabā cieši noslēgtā traukā.






  

Saistītie raksti

Par godu Jāņiem īpaša picas recepte
Puķkāpostu un topinambūru krēms ar meža sēnēm un grauzdētiem riekstiem
Padomi un ieteikumi par gatavošanu un cepšanu
Rabarberu krēms
Ruma kokteilis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts