Receptes -
03.10.2011
Tuvojoties gada aukstākajiem mēnešiem, Bartending.lv atbalstītājs Monin
piedāvā Ziemas kokteiļu programmu, kurā īpaši domāts par to, lai
temperatūra jūsu kokteiļkartēs paaugstinātos.
15.09.2011
Sastāvdaļas:
2 cl „Rīgas Melnā balzama”
1 cl liķiera „De Kuyper Sour Rhubarb”
5,5 cl ābolu sulas
0,5 cl „Monin” baltās šokolādes sīrupa
0,5 cl „Monin” granātābolu sīrupa
14.09.2011
Sastāvdaļas 360 g kviešu miltu
7 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g malta kardamona
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g mīksta sviesta vai margarīna
400 ml dabiska jogurta
2-3 nomizoti un daiviņās sagriezti āboli
14.09.2011
Sastāvdaļas
2 kg skābu ābolu
4 citroni
1 l ūdens
15 g citronskābes
600 g Dansukker baltā smalkā cukura uz litru izkāsta šķidruma
14.09.2011
Sastāvdaļas
3 olas
200 ml piena
90 g kviešu miltu
1 g sāls
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
200 ml krējuma, trekna vai liesāka pēc izvēles
14.09.2011
Sastāvdaļas
250 g mīksta sviesta vai margarīna
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 neliela ola
475 g kviešu miltu
14.09.2011
Sastāvdaļas
4 lieli āboli
2 litri ūdens
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
14.09.2011
Sastāvdaļas
1 kg skābu ābolu
500 ml ūdens
2 kanēļa nūjiņas
2 zvaigžņu anīsi
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 ml Dansukker želejas cukura „Multi” uz 100 ml šķidruma
50 ml kalvadosa vai cita ābolu brendija
14.09.2011
Sastāvdaļas
1 citrons
800 ml ābolu sulas
50 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 kanēļa standziņa
25 g kartupeļu cietes
2-3 āboli
Ledus kubiņi
14.09.2011

Rudenī augļu un ogu lietošana ikdienas uzturā kļūst īpaši svarīga tieši
imunitātes stiprināšanai. Intensīvās rudens ogu garšas dēļ tās ir
ieteicams pievienot ēdieniem kā sastāvdaļu. Tas ne tikai veidos ēdienu
izsmalcinātu, bet arī bagātinās to ar vērtīgām uzturvielām.