Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes -

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
27.11.2012

Deserts itāļu stilā

4 tases zemenes
4 ēd. K. balzamiko etiķis
2 ēd. k. Cukurs
svaigi malti melnie pipri

Pagatavošana

Sagriež  zemenes 4 daļās, pārlej ar balzamiko etiķi, pievieno cukuru un piparus pēc garšas.
Visi viegli samaisa
Kārto saldēdiena traukos



14.11.2012

Receptes - Piparkūkas/ZIemassvētku cepumi


Ziemassvētkiem cepumus bieži gatavo ar sīrupu vai medu.Aizdaram pievienu sviestu,cūku taukus, margarīnu,saldu vai skābu krējumu,cukuru,riekstus,spirtu,marmelādi,garšvielas. Sīrupu un medu mēdz uzvārīt vai uzkausēt kopā ar cukuru un tauku daļām. 

10.02.2012

Šokolādes kūkas formiņās

Sastāvdaļas:

2 olas
200 g Dansukker brūnā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 g tumšās šokolādes
150 g sasmalcinātu valriekstu
200 g kviešu miltu
1 ēdamkarote Dansukker vaniļas cukura Fairtrade
1 tējkarote cepamā pulvera


22.12.2011

Kraukšķīgās piparkūkas

Sastāvdaļas:

300 g sviesta vai margarīna
375 g Dansukker baltā smalkā cukura
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa


03.10.2011

Ziemas kokteiļu receptes!

Tuvojoties gada aukstākajiem mēnešiem, Bartending.lv atbalstītājs Monin piedāvā Ziemas kokteiļu programmu, kurā īpaši domāts par to, lai temperatūra jūsu kokteiļkartēs paaugstinātos.

15.09.2011

Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”

Sastāvdaļas:

2 cl „Rīgas Melnā balzama”
1 cl liķiera „De Kuyper Sour Rhubarb”
5,5 cl ābolu sulas
0,5 cl „Monin” baltās šokolādes sīrupa
0,5 cl „Monin” granātābolu sīrupa

14.09.2011

Viegli pagatavojama ābolkūka

Sastāvdaļas

360 g kviešu miltu
7 g cepamā pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 g malta kardamona
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
150 g mīksta sviesta vai margarīna
400 ml dabiska jogurta
2-3 nomizoti un daiviņās sagriezti āboli

14.09.2011

Ābolu dzēriens

Sastāvdaļas

2 kg skābu ābolu
4 citroni
1 l ūdens
15 g citronskābes
600 g Dansukker baltā smalkā cukura uz litru izkāsta šķidruma


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts