Receptes -
24.06.2022
![](/uploads/images/sierssss_3.JPG)
Biezpiens – 1 kg
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.
13.02.2020
09.02.2020
Apmēram 8 porcijām
Sastāvdaļas
400 g konditorejas mīklas
Milti darba virsmas nokaisīšanai
Pildījumam
250 g rikotas siera
250 g maskarpones siera
Sula un norīvēta miziņa no 1 citrona
125 g Dansukker baltā smalkā cukura
6 olas dzeltenumi
6 olu baltumi
20.12.2019
![](/uploads/images/deserte%20servets10%20horeca.jpg)
4 personām
Sastāvdaļas
10 žāvētas vīģes
14 dateles bez kauliņiem
5 apelsīni
3 ēd.k apelsīnu liķieris
17.12.2019
08.12.2019
![](/uploads/images/Jera_kaja03_cmyk.jpg)
Vēlaties svētkos ēst dabisku, garšīgu gaļu, jēra gaļa ir ļoti ieteicama.
Iesakām svētku reizei pagatavot šo burvīgo jēra kājas cepeti, kas
marinēts ar rozmarīnu, ķiplokiem un citronu.
21.06.2019
![](/uploads/images/grilets_3.jpg)
Sastāvdaļas gaļas iesmiņiem
1 kg cūkgaļa
Marinādei
500 ml kefīrs vai baltais jogurts bez garšas
3 gb ķiploku daiviņas
1 buntīte dilles
5 gab smaržīgie pipari (saspiestas)
7 ēd.k. ķimenes (saspiestas)
1 ēd. k. medus
1/2 tējk. čili (svaigs vai pulveris)
sāls pēc garšas
08.04.2019
![](/uploads/images/mini_rhubarb_pies_meringue_2.jpg)
6-8 gab.
Laiks: 1,5 stunda
Sastāvdaļas
Mīklai
250 g sviesta
150 g miltu
2 ēdamkar. ūdens
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Rabarberu pildījumam
400 g rabarberu
45 g Dansukker baltā cukura
11.02.2019
10.02.2019