Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes -

Salāti un uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
06.10.2017

Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru

Sastāvdaļas:

4 olas
4 ēdamkarotes ūdens
sāls un malti pipari
25g fetas siera gabaļi
2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
1 ēdamk. margarīns cepšanai
2 marinēti artišoki gabalos
¼ sasmalcinātas paprikas

06.10.2017

Veģetārie salāti

Sastāvdaļas:
 
200 g nūdeles (olu)
2 ēdamkarotes eļļa
1 gab.sarkanais sīpols
2 gab.burkāni
125 g kukurūza (mini)
1 daiviņa ķiploki
150 g diedzētas pupiņas
2 ēdamkarotes sojas mērce
1/2 gab. laima (sula)
1 tējkarote pūdercukurs
1/2 tējk. čili (žāvētas pārslas)
4 ēd.k.s koriandrs (svaigs)
4 zaļie loki
40 g zemesrieksti (grauzdētas)

06.10.2017

Grūbu siltie salāti

Grūbu siltie salāti, recepte nākusi no Ulmaiņlaikiem, no Trikātas mācītāja ķēkšas.


21.06.2017

Rabarberu krēms

Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
150 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukurs
1 g malts kardamons
2 olas
50 g sviests



21.06.2017

Zemeņu pīrāgs

Sastāvdaļas
Mīklai
240 g miltu
150 g mīksta sviesta vai margarīna
1 ola
100 g Dansukker baltā cukura
10 g Dansukker Vaniļas cukura
2 g sāls
25 g maltu mandeļu
100 g Šveices riekstu šokolādes


11.04.2017

Ātri pagatavojami burkāni korejiešu gaumē

Sastāvdaļas:
400 gr burkāni
5 ķiploka daiviņas
½ tējk. sāls
1 ēdamk. cukurs
⅓  koriandra graudiņi
½ tējkarote malti melnie piparu
30 ml augu eļļas
2 ēdamkarotes etiķa

19.12.2016

Rulete ar vīģēm un maskarpones krēmu

Sastāvdaļas
Pamatnei
3 olas
125 g  Dansukker baltā cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
120 g  miltu
0,5 tējkar. cepampulvera
1 citrona miziņa
2 tējkar. malta kanēļa

Mascarpone krēmam
350 ml  saldā krējuma
250 g maskarpones siera
3 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
6 ēdamkar. vīģu ievārījuma


18.10.2016

Siltie burkāni

Burkāni ir ļoti veselīgi, to galvenā vērtība ir beta karotīns, kas ir nepieciešams cilvēka organismam.
Izmēģini gardu, ātri pagatavojamu burkānu ēdienu. 
sastāvdaļas:
5-6 vidēji burkāni, 
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
2 ēdamkarotes  kļavu sīrupa
½ ēdamkarotes svaiga rozmarīna
garšvielas: jūras sāls,svaigi malti melnie pipari



16.10.2016

Krēmkūka bez cepšanas

Sastāvdaļas:
- cepumi ar kakao 300 g

Krēmam: 
- ūdens apmēram 75 ml 
- 250 g skāba krējuma 
- 250 g biezpiena 
- 100 g cukura 
- 1 ēdamk. želatīnu

Dekorēšanai 
- šokolādes skaidiņas



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts