Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

06.10.2017

Veģetārie salāti

Sastāvdaļas:

200 g nūdeles (olu)
2 ēdamkarotes eļļa
1 gab.sarkanais sīpols
2 gab.burkāni
125 g kukurūza (mini)
1 daiviņa ķiploki
150 g diedzētas pupiņas
2 ēdamkarotes sojas mērce
1/2 gab. laima (sula)
1 tējkarote pūdercukurs
1/2 tējk. čili (žāvētas pārslas)
4 ēd.k.s koriandrs (svaigs)
4 zaļie loki
40 g zemesrieksti (grauzdētas)



Pagatavošana:

Vāra nūdeles saskaņā ar lietošanas norādījumiem. Sagriež vai sarīvē burkānus salmiņos.
Sagriež smalki sīpolus.
Sagriež  kukurūzas vālītes.

Uz wok pannas uzkarsē eļļu. 1 minūti saute sīpolu, pievieno sasmalcinātu ķiploku, kukurūzu un burkānus. Cep 2 minūtes.

Pievieno gatavās nūdeles, samaisa. Pievienot diedzētās pupiņas. Lai pagatavotu mērci samaisa citā traukā sojas mērci, laima sulu, pūdercukuru, žāvētas čili pārslas, pievieno sagrieztus lokus un koriandru.

Kārtot salātus traukā, apkaisa ar grauzdētiem riekstiem un atlikušajiem zaļumiem, pārlej ar mērci. Labu apetīti!

  

Saistītie raksti

Kartupeļu salāti ar asumiņu
Tradicionāls jēra cepetis ar ķiplokiem un rozmarīnu
Konjakā marinēta laša fileja ar sakņu dārzeņu salmiņiem un medus maizes kraukšķiem
Alkoholiskie kokteiļi
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts