Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

06.10.2017

Veģetārie salāti

Sastāvdaļas:

200 g nūdeles (olu)
2 ēdamkarotes eļļa
1 gab.sarkanais sīpols
2 gab.burkāni
125 g kukurūza (mini)
1 daiviņa ķiploki
150 g diedzētas pupiņas
2 ēdamkarotes sojas mērce
1/2 gab. laima (sula)
1 tējkarote pūdercukurs
1/2 tējk. čili (žāvētas pārslas)
4 ēd.k.s koriandrs (svaigs)
4 zaļie loki
40 g zemesrieksti (grauzdētas)



Pagatavošana:

Vāra nūdeles saskaņā ar lietošanas norādījumiem. Sagriež vai sarīvē burkānus salmiņos.
Sagriež smalki sīpolus.
Sagriež  kukurūzas vālītes.

Uz wok pannas uzkarsē eļļu. 1 minūti saute sīpolu, pievieno sasmalcinātu ķiploku, kukurūzu un burkānus. Cep 2 minūtes.

Pievieno gatavās nūdeles, samaisa. Pievienot diedzētās pupiņas. Lai pagatavotu mērci samaisa citā traukā sojas mērci, laima sulu, pūdercukuru, žāvētas čili pārslas, pievieno sagrieztus lokus un koriandru.

Kārtot salātus traukā, apkaisa ar grauzdētiem riekstiem un atlikušajiem zaļumiem, pārlej ar mērci. Labu apetīti!

  

Saistītie raksti

Avokado pesto (recepte)
Glazēti laša iesmiņi
Arbūza un zemeņu ievārījums
Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru
Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts