Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

16.10.2016

Krēmkūka bez cepšanas

Sastāvdaļas:
- cepumi ar kakao 300 g

Krēmam: 
- ūdens apmēram 75 ml 
- 250 g skāba krējuma 
- 250 g biezpiena 
- 100 g cukura 
- 1 ēdamk. želatīnu

Dekorēšanai 
- šokolādes skaidiņas

Pagatavošana:

Krēms: ielej ēdamkaroti želatīnu siltā ūdens un 
atstāj uzbriest uz dažām minūtēm, tad pārlej katliņā un liek uz minimālas uguns uzslidīt uz dažām minūtēm. 
Izlaiž caur sietu un atliek malā.

Biezpienu, krējumu un cukuru sablenderē. 
Pievieno želatīnu un samaisiet.

Formā cieši izklāj vienu kārtu cepumus, tad pārlej ar krēmu, 
tad atkal izklāj cepumus un pārlej ar krēmu. Tā izveido 3 kārtas cepumus, trīs kārtas krēmu.
Liek kūku ledusskapī, vēlams uz 8 stundām. 


Rotā ar rīvētu šokolādes kūka.

  

Saistītie raksti

MOJITO karstai vasarai
Tomātos sautēta jēra gaļa
Šokolādes kūkas formiņās
Franču bagete ar ķiploku sviestu – pasniegta viena vai kā pamats dažādām uzkodām!
Arbūza un zemeņu ievārījums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts