Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

19.06.2016

Kartupeļu salāti ar asumiņu

porcijas:6

sagatavošanās laiks: 20 min

Sastāvdaļas:

600 g vārītu kartupeļu
1 puravs
1 saišķis redīsi
1 dzeltenā paprika
1 sarkanais čilli
1 saišķis svaigu maurloku

Mērcei:
3 ēdamk. olīvu eļļas
1 ēdamk. baltvīna etiķa
1 ēdamk. laima sulas
1 ½ tējk sāls
½ tējkarote piparu
½ tējkarote kajēnas pipari

Pagatavošana

Novāra kartupeļus, nedaudz atdzesē  un sagriež šķēlītēs.

Sagriež puravus, redīsus un papriku sagriež plānās šķēlītēs, smalki sasmalcina čilli un maurlokus. 
Liek bļodā,viegli samaisa.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej pāri kartupeļu salātiem.

  

Saistītie raksti

Cepta forele saldā krējuma mērcē
Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā
Saldējuma recepte
Šokolādes torte ar mīksto bezē
Ābolu želeja ar ābolu brendiju


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts