Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

19.06.2016

Kartupeļu salāti ar asumiņu

porcijas:6

sagatavošanās laiks: 20 min

Sastāvdaļas:

600 g vārītu kartupeļu
1 puravs
1 saišķis redīsi
1 dzeltenā paprika
1 sarkanais čilli
1 saišķis svaigu maurloku

Mērcei:
3 ēdamk. olīvu eļļas
1 ēdamk. baltvīna etiķa
1 ēdamk. laima sulas
1 ½ tējk sāls
½ tējkarote piparu
½ tējkarote kajēnas pipari

Pagatavošana

Novāra kartupeļus, nedaudz atdzesē  un sagriež šķēlītēs.

Sagriež puravus, redīsus un papriku sagriež plānās šķēlītēs, smalki sasmalcina čilli un maurlokus. 
Liek bļodā,viegli samaisa.

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej pāri kartupeļu salātiem.

  

Saistītie raksti

Rīgas īpašais kokteilis „Clavis Riga”
Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Ķirbju zupa
Grilēts liellopu filejas steiks


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts