Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

27.08.2013

Veikals labas garšas cienītājiem

Labas garšas semināri piedāvā labāko, ko var sagaidīt no vakariņām ārpus mājas – patīkamu, omulīgu gaisotni, vīnu, informāciju, idejas, sarunas… un, protams, labu, jūsu klātbūtnē pagatavotu maltīti, kas ik reizi sastāv no 5 gardiem ēdieniem.

 1. Vidusjūras ēdieni IV - Ievads sezonā - 19. septembrī

2. Dārzu & mežu labumi ikdienas un svētku ēdienkartē - 26. septembrī

3. Burkāni gardēža virtuvē - 3. oktobrī

4. Uzkodas IV - 17. oktobrī

5. Garšvielas - 24. oktobrī

6. Veģetārie ēdieni VI - 31. oktobrī

7. Salāti aukstajā sezonā - 7. novembrī

8. Ēteriskās eļļas uzturā veselībai un skaistumam - 21. novembrī

9. Gaļas ēdieni V - 28. novembrī

10. Stiprie dzērieni svētku ēdienos - 5. decembrī

 

Pieteikties semināriem šeit:

seminari


  

Saistītie raksti

HoReCa ABC. Risinājumi, kurus atzinīgi novērtēs katrs viesnīcas klients
MULTIPACK sortimentā orģināla dizaina kastes 0,33L un 0,5L pudelēm
Vakars Argentīnas izcilo vīnu cienītājiem
Viesmīlības industrija
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts