Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

27.08.2013

Veikals labas garšas cienītājiem

Labas garšas semināri piedāvā labāko, ko var sagaidīt no vakariņām ārpus mājas – patīkamu, omulīgu gaisotni, vīnu, informāciju, idejas, sarunas… un, protams, labu, jūsu klātbūtnē pagatavotu maltīti, kas ik reizi sastāv no 5 gardiem ēdieniem.

 1. Vidusjūras ēdieni IV - Ievads sezonā - 19. septembrī

2. Dārzu & mežu labumi ikdienas un svētku ēdienkartē - 26. septembrī

3. Burkāni gardēža virtuvē - 3. oktobrī

4. Uzkodas IV - 17. oktobrī

5. Garšvielas - 24. oktobrī

6. Veģetārie ēdieni VI - 31. oktobrī

7. Salāti aukstajā sezonā - 7. novembrī

8. Ēteriskās eļļas uzturā veselībai un skaistumam - 21. novembrī

9. Gaļas ēdieni V - 28. novembrī

10. Stiprie dzērieni svētku ēdienos - 5. decembrī

 

Pieteikties semināriem šeit:

seminari


  

Saistītie raksti

Kristaldzidras glāzes no PET, Versupack plastmasas iepakojums
Horeca darbinieku biežāk gūtās traumas: pakrišana, sagriešanās, applaucēšanās
26.martā- Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu
Pieci padomi, kā mudināt bērnus ēst vairāk dārzeņu
Kādu dzērienu likt galdā svētkos


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts