Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

24.05.2013

Medus - unikāls produkts cilvēka veselībai

Medu mēdz dēvēt par labākajām zālēm pasaulē. Tas satur glikozi, fruktozi, olbaltumvielas un fermentus, kā arī vitamīnus, minerālvielas un organiskās skābes.







16.05.2013

5 idejas kā būtiski palielināt restorāna terases apgrozījumu vasaras sezonā

Brio Engineering ir vadošā restorānu automatizācijas IT risinājumu kompānija. Tā kā ir sākusies aktīva pavasara-vasaras sezonas un restorāni atklāj vasaras terases, tad Brio Engineeringmēs  vēlas padalīties savos noslēpumos, kā jūsu biznesu padarīt vēl veiksmīgāku.    
Ja jūsu restorānam ir vasaras terase, tad jums būs ļoti noderīgi šie 5 padomi par to, kā vairākkārt palielināt tās apgrozījumu!  



07.05.2013

webapmaciba.lv

Webapmaciba.lv nodrošina pārtikas higiēnas apmācības kursu un sertifikāciju. 
Apmācības kurss un sertifikācija atbilst PVD prasībām. 
Webapmacibas.lv piedāvājuma priekšrocība ir izmaksu un laika ekonomija.

06.03.2013

Tipiskais ziemeļu augs – bērzs

Pēc garās ziemas katrs vēstnesis, kurš nes sev līdzi pavasara dvesmu, tiek sagaidīts atplestām rokām. Ikkatru pavasari gaidām, kad melnbalti strīpainajos bērzu stumbros atkal sarosīsies to „asinsrite”, veldzējot ar savu sulu ziemas nogurdinātos cilvēkus. 






04.03.2013

“Latvijas balzams” paplašina dzirkstošā vīna dzēriena “Rīgas Dīva” līniju ar jaunu garšu

Pērn a/s “Latvijas balzams” ražotajam dzirkstošajam vīna dzērienam “Rīgas Dīva” izdevies iekarot 2 % tirgus daļu dzirkstošo vīnu segmentā, kopējam pārdošanas apjomam pārsniedzot plānoto vairāk nekā trīs ar pusi reizes. Turpinot šo veiksmes stāstu, vietējais ražotājs paplašina “Rīgas Dīvas” līniju ar jaunu garšu  “Rīgas Dīva Rose Fusion”. FOTO.





02.02.2013

Kur nopirkt virtuves iekārtas?

Ir vairāki veidi kā nopirkt iekārtu , taču jāpsver Jums izdevīgākais, nevis lētākais, bet IZDEVĪGĀKAIS un drošākais, ja tas ir arī lētākais –  tad super!

31.01.2013

PAMATKURSS VĪNA KULTŪRĀ

Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni
klasiskā Itālija – 11.02.2013.
Chardonnay & Riesling – 18.02.2013.
Francijas vīna reģionu raksturojums – 25.02.2013.






14.01.2013

Pavārmāksla Eiropā

Par pavārmākslas sākumiem ir maz ziņu. Taču pavārmāksla ir ēdiena gatavošana. Pavāri izvēlas un kombinē dažādas sastāvdaļas, izmantojot dažādus paņēmienus un viņiem zināmas metodes.








12.11.2012

Prasme veidot attiecības – vērtība mūsdienās

Prasme veidot attiecības ir jālolo un regulāri jākopj, jo īpaši mūsdienās, kad darbu un atbildību daudzums padara mūs trauksmainākus, nervozākus, iespējams, ne tik jutīgus pret to, ko jūt un domā otrs cilvēks, arī mūsu bērni. 


02.11.2012

Parastā egle – gan mežā, gan dārzā

Mūsu platuma grādos, kur periods, kad koki rotājās zaļā ietērpā, ir īss un  tādi mūžzaļie augi kā efejas nejūtas pārāk komfortabli, bieži vien lai ienestu dzīvības dvesmu dārzā gan vasarā, gan ziemā, šim mērķim tiek izvēlēti dažnedažādi skujeņi – arī parastā egle jeb Picea abies. No meža ienākusi dārzā, tā tur ieņēmusi stabilu vietu un ļauj ziemas baltumā atcerēties, ka pavasaris nemaz nav tik tālu.



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts