Raksti
24.05.2013
Medu mēdz dēvēt par labākajām zālēm pasaulē. Tas satur glikozi,
fruktozi, olbaltumvielas un fermentus, kā arī vitamīnus, minerālvielas
un organiskās skābes.
16.05.2013
Brio Engineering ir vadošā restorānu automatizācijas IT risinājumu kompānija. Tā kā ir sākusies aktīva pavasara-vasaras sezonas un restorāni atklāj vasaras terases, tad Brio Engineeringmēs vēlas padalīties savos noslēpumos, kā jūsu biznesu padarīt vēl veiksmīgāku.
Ja jūsu restorānam ir vasaras terase, tad jums būs ļoti noderīgi šie 5 padomi par to, kā vairākkārt palielināt tās apgrozījumu!
07.05.2013
Webapmaciba.lv nodrošina pārtikas higiēnas apmācības kursu un sertifikāciju.
Apmācības kurss un sertifikācija atbilst PVD prasībām.
Webapmacibas.lv piedāvājuma priekšrocība ir izmaksu un laika ekonomija.
06.03.2013
Pēc garās ziemas katrs vēstnesis, kurš nes sev līdzi pavasara dvesmu, tiek sagaidīts atplestām rokām. Ikkatru pavasari gaidām, kad melnbalti strīpainajos bērzu stumbros atkal sarosīsies to „asinsrite”, veldzējot ar savu sulu ziemas nogurdinātos cilvēkus.
04.03.2013
Pērn a/s “Latvijas balzams” ražotajam dzirkstošajam vīna dzērienam “Rīgas Dīva” izdevies iekarot 2 % tirgus daļu dzirkstošo vīnu segmentā, kopējam pārdošanas apjomam pārsniedzot plānoto vairāk nekā trīs ar pusi reizes. Turpinot šo veiksmes stāstu, vietējais ražotājs paplašina “Rīgas Dīvas” līniju ar jaunu garšu “Rīgas Dīva Rose Fusion”. FOTO.
27.02.2013
10. marts Desertu pamati
Kursu cikla noslēgumā apgūsim dažus iecienītus klasiskos desertus, kurus viegli pagatavot mājās.
02.02.2013
Bieži, veidojot jaunu ēdināšanas iestādi , tiek uzdots jautājums – ar ko sākt?
Protams, ar ideju un vietas izvēli, pēc tam ar cipariem – biznesa aprēķini.
02.02.2013
Ir vairāki veidi kā nopirkt iekārtu , taču jāpsver Jums izdevīgākais, nevis lētākais, bet IZDEVĪGĀKAIS un drošākais, ja tas ir arī lētākais – tad super!
31.01.2013
Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni
klasiskā Itālija – 11.02.2013.
Chardonnay & Riesling – 18.02.2013.
Francijas vīna reģionu raksturojums – 25.02.2013.
14.01.2013
Par pavārmākslas sākumiem ir maz ziņu. Taču pavārmāksla ir ēdiena
gatavošana. Pavāri izvēlas un kombinē dažādas sastāvdaļas, izmantojot
dažādus paņēmienus un viņiem zināmas metodes.
14.01.2013
09.01.2013
Uzsākam pavārskolu tiem, kuri tikai sāk mācīties gatavot. To vadīs mūsu jaunais talantīgais virspavārs Reinis Čerņajevs. Kopā astoņās nodarbībās stāstīsim un rādīsim visus pavārmākslas pamatus.
01.01.2013
Šefs piedāvās kādas no savām ļoti interesantajām un izsmalcinātajām receptēm, šoreiz izvēloties ēdienus no tik populārās veģetārās virtuves. Lieliska meistarklase, lai smeltos jaunas idejas kā dažādot veģetāro ēdienkarti.
17.12.2012
09.12.2012
03.12.2012
Šajā reizē meistari dalīsies ar idejām kā padarīt interesantu tradicionālo Ziemassvētku konditorejas galdu
25.11.2012
12.11.2012
Prasme veidot attiecības ir jālolo un regulāri jākopj, jo īpaši mūsdienās, kad darbu un atbildību daudzums padara mūs trauksmainākus, nervozākus, iespējams, ne tik jutīgus pret to, ko jūt un domā otrs cilvēks, arī mūsu bērni.
08.11.2012
Turpinot apskatu par garšvielu tirgu Latvijā uz sarunu tiek aicināts uzņēmuma SIA Safrāns un veikala Royal Pepper vadītājs Māris Miezītis
02.11.2012
Mūsu platuma grādos, kur periods, kad koki rotājās zaļā ietērpā, ir īss un tādi mūžzaļie augi kā efejas nejūtas pārāk komfortabli, bieži vien lai ienestu dzīvības dvesmu dārzā gan vasarā, gan ziemā, šim mērķim tiek izvēlēti dažnedažādi skujeņi – arī parastā egle jeb Picea abies. No meža ienākusi dārzā, tā tur ieņēmusi stabilu vietu un ļauj ziemas baltumā atcerēties, ka pavasaris nemaz nav tik tālu.
25.10.2012
1. mīts
“To ražo tajā pašā rūpnīcā, kur veikalā nopērkamo, tikai pa naktīm, tāpēc nemarķē.”
Patiesība: lai kāds būtu diennakts laiks, kurā notiek ražošana, uzskaites un drošības noteikumi rūpnīcā nemainās.