Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti















01.05.2019

7 siera pasniegšanas noslēpumi

Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Šefpavārs Jevgenijs Ponomarjovs atklāj septiņus noslēpumus, kā pasniegt sieru gan acīm, gan vēderam tīkamā veidā. 



25.03.2019

Jēra cepetis Lieldienās

Jēra cepetis LieldienāsTuvojas Lieldienas, kuras mēs nevaram iedomāties bez krāsotajām olām uz svētku galda. Vairākām tautām ir tradīcija Lieldienas sagaidīt ar krāsotajām olām, kuras pagāniskajā tradīcijā simbolizē sauli un auglību. 



25.03.2019

Vīna karte- kā izvēlēties

Vīns ir noslēpumains dzēriens, pilns bagātīgu aromāta un garšas nianšu. No vienas un tās pašas vīnogu šķirnes iespējams radīt ļoti atšķirīgus vīnus, un pat visspicākos degunus reizēm var piemānīt dzērieni no dažādām šķirnēm

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts