Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti


19.06.2017

Jāņu sieru tagad pazīst pat Kanāriju salās

Tuvojoties Jāņiem, ir noslēdzies projekts „Gardā siera ceļš”. Tagad Jāņu sieru pazīst pat Kanāriju salās. Projekts tika īstenots Spānijā, Slovēnijā, Maltā, Itālijā, Latvijā un Bulgārijā 

10.06.2017

Latvijā audzētie Kviešu Cāļi

Lielākai daļai cilvēku garšo vistas gaļa. Tā ir diētiska, garšīga un veselīga, pie nosacījuma, ja ir dabīga.


















29.03.2017

Uztura mācība. Cik veselīgas ir paku sulas

Lielākā daļa apelsīnu sulas ražotāju ar reklāmu starpniecību rosina domu, ka pakā pildītais produkts patiešām ir tīra sula – tik vienkārša un dabīga, ar vienu sastāvdaļu. 



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts