Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti



18.10.2016

Džeimija Olivera šokolādes un ķirbju kūka


Zeltainais rudens tikai tad pilnvērtīgi nosvinēts, ja virtuvē ir tapis kāds gardums no dzeltenā ķirbja. Un nemaz nav jāgaida Helovīns, lai taptu zupa, sacepums vai kūka. 

11.10.2016

Laura Žukovska-Supe: Latvija ir unikāla ar vairākām lietām

Tūrisms Latvijā ir viena no nedaudzajām nozarēm, kas pēdējo gadu laikā attīstās ar augšupejošu līkni. Tomēr, lai spētu piedāvāt pievilcīgu un konkurētspējīgu produktu nozares uzņēmējiem arvien jāseko tirgus attīstībai 




05.10.2016

Rudens Rīgas restorānu nedēļa jau nākamnedēl

Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni aicina gardēžus baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.



26.09.2016

IIKO - jaunums restorānu biznesam

Latvijas tirgu plašu popularitāti iegūst vietējiem uzņēmējiem jauna restorānu automatizācijas sistēma iiko (aiko). 





11.09.2016

Gaisīga ābolu kūku

Svētdien visā pasaulē un arī Latvijā atzīmēsim Tēva dienu. Tādēļ iesakam palutināt savu tēvu ar gardu ābolu – Čedaras siera drumstalkūku. Pievienojot tvaiku, tā kļūs īpaši gaisīga, un āboli kusīs uz Tavas mēles! 



06.09.2016

Kobe beef

Kobe beef jeb Kobes liellops  attiecas uz liellopu gaļas  izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti  saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā. 


01.09.2016

Idejas peļņas palielināšanai

Kā rodas iiko? Viss sākas ar ideju. Tās nāk no visa – mēs pētām pasaules tendences, uzklausām talantīgu speciālistu un nozares ekspertu padomus. 

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts