Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti


03.09.2018

Eļļām pa pēdām – tai ne vienmēr ir jābūt olīveļļai

 
Ķirbju sēklu eļļa no Štīrijas sajūsmina garšu pasauli.
Štīrijas melnais zelts - ķirbju sēklu eļļa no Austrijas jau izsenis ir kļuvusi par kulinārijas pasaules neatņemamu sastāvdaļu.

Tai pat ir piešķirts aizsargātas ģeogrāfiskās izcelsmes nosaukums. 




15.08.2018

IBA – vieta, kur satiekas aroda meistari

2018. gads maizes un maizes izstrādājumu ražotājiem visā pasaulē iezīmējas kā Iba gads
Šogad no 15. līdz 20. septembrim Minhenē notiks Iba, pasaules vadošā maiznīcu, konditoreju un uzkodu ražošanas iekārtu un izejvielu izstāde.







06.08.2018

Horeca ABC- pasākuma organizēšana

Horeca ABC rubrikas tēma – kā noorganizēt pasākumu. Piedāvājam konspektīvu plānu, kas nepieciešams, lai noorganizētu pasākumu







14.06.2018

Ēd, smērē un priecājies!


Šis stāsts ir par kokosriekstu eļļu*, kas ir ne tikai ļoti garda, aromātiska un vērtīga pārtikas eļļa, bet arī 





02.05.2018

Siera kūka svētku galdam

Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās. Pagaršo siera kūkas saldējumu, kā arī pagatavo mazās siera kūciņas vai arī kārtaino siera kūku. Ar aveņu, karameļu un citrona garšu nekad nenokļūdīsies!



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts