Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.10.2017

Konjaka pazinējs Žans Mišels Košē

Pagājušajā nedēļā Rīgā viesojās leģendārais konjaka pazinējs Žans Mišels Košē, pastāvīgais Hennessy nama vēstnieks jau 26 gadus. 

10.10.2017

Dārgākie ēdieni Japānā

Zināms, ka japāņu virtuve tiek uzskatīta par vienu no labākajiem pasaulē. Publicējam dažus dārgākos top ēdienus.


24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 











21.07.2017

Ēst ar baudu

Salīdzinājumā ar senčiem mūsdienās ir pieejama visai plaša pārtikas izvēle, tomēr drudžainā dzīvesveida 


17.07.2017

Patiesība par gailenēm

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir vien mazliet vairāk par ceturto daļu no visām. Par ēdamām atzītas apmēram 300 sugas. Vidusmēra sēņotāji pazīst labi ja desmito daļu no ēdamajām. Uzdrošinos apgalvot: pie nedaudzajām pazīstamajām noteikti pieder parastā gailene (Cantharellus cibarius).



30.06.2017

Kā pagatavot gardu un sulīgu steiku

Katram gaļas cienītājam noteikti ir pazīstams vārds “steiks”. Visbiežāk ar to tiek saprasts krietns liellopu gaļas gabals, taču gardu un sulīgu steiku var pagatavot arī no cūkgaļas. 

30.06.2017

Padomi maizes uzglabāšanai vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un garda? 

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts