Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

21.03.2018

Ja dzērienu pagatavo ar prieku, viss izdodas!


Gan dzērienu, gan ēdienu pagatavošana un galda kultūra ir neizsmeļami plaša pasaule, kurā ik brīdi parādās daudz dažādu jaunumu, mainās modes tendences un rodas jauni praktiski izgudrojumi. 













11.01.2018

Der zināt

Neapstrādāti lapu salāti ir ļoti uzturvielām bagāti un ar zemu kaloriju sastāvu.





01.11.2017

Restorānu nedēļa Siguldā

Siguldas Restorānu nedēļas laikā, no 6.-12. novembrim, viesi aicināti baudīt trīs ēdienu maltītes deviņos Siguldas un apkaimes restorānos

11.10.2017

Konjaka pazinējs Žans Mišels Košē

Pagājušajā nedēļā Rīgā viesojās leģendārais konjaka pazinējs Žans Mišels Košē, pastāvīgais Hennessy nama vēstnieks jau 26 gadus. 

10.10.2017

Dārgākie ēdieni Japānā

Zināms, ka japāņu virtuve tiek uzskatīta par vienu no labākajiem pasaulē. Publicējam dažus dārgākos top ēdienus.

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts