Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti




04.01.2017

D'vine - spāņu tapu bārs

D'vine ir spāņu tapu bārs, kur var baudīt izsmalcinātas tapas un atlasītus vīnus. D'vine atrodas ērtā vietā





20.12.2016

Ziemassvētku dzērieni

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām atrast it visā – nomainām savu ierasto dziesmu listi

19.12.2016

Lielās svinības Baltic Beach Hotel & SPA!

Ir klāt ziema. Pilsētu izgaismo lampiņu virtenes un gaisā jūtama piparkūku smarža - tas ir svētku gaidīšanas laiks. Baltic Beach Hotel & SPA aicina uz vairākām svinībām, lai svētku noskaņojums jūs pavadītu visas ziemas garumā.








08.12.2016

Deviņi knifi kulināriem

Par savām kulinārajām prasmēm nepārliecināti cilvēki vairās gatavot iespaidīgas maltītes. Taču patiesībā pietiek ar nelielu entuziasma devu, uzcītību un sekošanu labiem padomiem

08.12.2016

Kā savus brīvdienu našķus padarīt karstākus

Katram ir ierasti ēdieni, kurus gatavojam biežāk, nekā gribētos. Lai nebūtu jātērē laiks un enerģija jaunu recepšu izmēģināšanā, ir veids, kā ierastos ēdienus mazliet atdzīvināt, – ar viskiju. Ne miņas no ierastā asuma, tikai patīkamas izmaiņas un garšu spēles, kas piešķir jaunu garšu buķeti.

07.12.2016

Maizes lietošanas paradumi Latvijā

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts