Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti






17.02.2017

Sāls kažokā cepta biete (recepte)

Sajauc sāli ar miltiem, pievieno sasmalcinātu timiānu, tad pievieno olu baltumus, visu kārtīgi sajauc viendabīgā masā
Nomazgā bietes, nosusina.







27.01.2017

Šodien šokolādes kūku diena

Šokolādes kūka ir pasaulē labi zināms un iecienīts gardums, jo tās sastāvā ir jebkura saldumu mīļa iecienītākais kārums – šokolāde.







04.01.2017

D'vine - spāņu tapu bārs

D'vine ir spāņu tapu bārs, kur var baudīt izsmalcinātas tapas un atlasītus vīnus. D'vine atrodas ērtā vietā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts