Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti






25.01.2016

Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipi

Augstas apkalpošanas kultūras pamatprincipiIr vietas, uz kurām gribētos nākt vēl un vēl, kā arī tādas, kurām gribētos iet ar līkumu. Lielā mērā tas atkarīgs no tā, kā mēs šai vietā esam jutušies un ko piedzīvojuši. Nevar noliegt, ka restorāna, kafejnīcas, visnīcas vai arī veikala un citas iestādes imidžu lielā mērā veido apkalpojošais personāls.









03.01.2016

Vīnu degustēšana - kā pareizi izbaudīt vīnu

Vīns nav vienkārši alkoholisks dzēriens, tas ir īpašs ar to, ka tam ir bezgalīgi daudz garšas nianšu, ko var izjust tikai īpaši izbaudot vīna dzeršanas procesu. Vīnu degustēšana var kļūt par piedzīvojumu, ja to iemācās darīt pareizi.






17.12.2015

Ziemassvētku ēdieni

Ziemassvētki latviešiem kopš seniem laikiem ir  gada bagātākie svētki

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts