Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.12.2016

Radisson Blu Rīdzene Hotel aicina 31.12.16. sagaidīt Jauno gadu elegantajā restorānā “Piramīda”

Vakara sākums 31.12.16. plkst.20:00

Piedāvājumā:

No bufetes:
Sviesta un svaigi ceptās maizes sortiments;
Olīveļļa un balzametiķis;aisotnē

Aukstie ēdieni:
Dažādas kūpinātas, marinētas un uzgrieztas zivis un zivju produkti;
Uzgrieztas gaļas izlase;
Rostbifs, kūpināta pīle, pērļvista, cūkgaļas šķiņķis un basturma;
Prošuto lete - griež pavārs;
Siera izlase ar čili mango čatniju, riekstiem un vīnogām;

Salātu bārs:
Bifeļpiena mocarella ar tomātiem, eruku, ciedruriekstiem un bazilika mērci;
Slavenie "Rīdzenes" Cēzara salāti ar krāsnī ceptu kukurūzas cāļu gaļu;
Grieķu salāti ar sarkanajiem sīpoliem un fetas sieru;
Latvijas jaunlopgaļas karpačo ar plāni riektu parmezāna sieru;
Zivju produktu salāti ar laimu sezammērci;
Liellopgaļas tartars ar paipalu olu, svaigajiem zaļumiem un rupjmaizes kraukšķiem;
Grilētas tīģergarneles;
Svaigi un marinēti dārzeņi;
Uzgriezti svaigie augļi;
Mērču izlase;
Pamatēdieni - uz bufetes galda
Paškūpināta stores fileja ar austeru sānaušu baltvīnmērci un svaigajiem maurlokiem;
Zemā temperatūrā gatavots pīles stilbiņa konfits ar kanēļa anīsa marinādi, pasniegts ar vīģēm un upeņu krēmliķiera mērci;
Argentīnas liellopa fileja ar trifeļu ziedkāpostu uzputeni un timiāna sarkanvīnmērci - pasniedz pavārs;
Cepti jaunie kartupeļi ar svaigajiem garšaugiem;
Tvaicēti zaļie un baltie sparģeļi ar ķirštomātu konfitu;
Sakņu dārzeņu sautējums ar medu un sinepēm;

Deserti:
Vietējo un internacionālo desertu izlase
Mandeļcepums, medus kūka, ogu groziņpīrāgs un citronu groziņpīrāgs, rudzu maizes "mēriņi" ar putukrējumu, marcipāna kūka;
Svaigs sezonas sorbets - ar šķidro slāpekli gatavo pavārs;

Noslēgumam:
Roku darba trifeles ar tēju un kafiju;
Divas glāzes dzirkstošā vīna (viena - sagaidot, viena - plkst. 24:00);
Dzīvā fona mūzika pianista Ērika Avotiņa izpildījumā.

BIĻETES: EUR 44.50 - EUR 99.00
Adrese: Reimersa iela 1
Tel:+371 6709 3333
http://www.restaurantpiramida.lv/lv

Horeca

  

Saistītie raksti

Lai kafija būtu brīnišķīga!
Padomi vasarīgu kūku pagatavošanai un trīs gardas receptes
Pavārs, viesmīlis vai medmāsa
Speķa pīrādziņi klasiskie
Kāds ir mūsdienu gardēdis? Ieskicējam viņa portretu!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts