Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

30.10.2014

1. novembris plkst. 12:00 Pavārkurss ar Andreju Meirānu-Pieci dažādi veidi kā mājās pagatavot jūras veltes

Jūras veltes vienmēr ir mazliet noslēpumainas un mēdz būt arī diezgan interesanti gatavojamas. Šefs rādīs dažādus trikus un knifus kā pareizi sagatavot jūras veltes mājas apstākļos.

Šoreiz programmā:

Krāsnī ceptu ķiploku un kartupeļu zupa ar kūpinātu lasi, vēžu astēm un maurlokiem
Orzo un jūras velšu salāti ar sparģeļiem, svaigiem spinātiem un baziliku
Grilētas paprikas un mencas sautējums ar zaļajām mīdijām, pasniegts ar kraukšķīgo sīpolu bageti
Svaiga laša un zaļo pupiņu karijs ar tvaicētiem Basmati rīsiem un svaigu koriandru
Baltās zivs un mīdiju kebabs, svaigas gurķu un baltā redīsa sezam nūdeles, maigā vasabi mērcē

Kursa cena: 45 Eur/personai

Norises vieta un pieteikšanās:

Viesistaba RestaurantVieta: Koncepta restorāns “Viesistaba” Blaumaņa ielā 10, LV-1011

Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā:http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/



Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Balzams mundrumam nav tas pats kas balzams matiem jeb Neparasti jautājumi, ko „Latvijas balzams’’ saņem no patērētājiem un partneriem
Vīna pasniegšana
Slow Food – veselīga alternatīva ātrajai ēdināšanai
Siera kūka svētku galdam
Vai zini ka Statoil Great Bakery gardās smalkmaizītes top Unox konvekcijas krāsnīs?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts