Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

14.02.2018

Mandeļu kūka (recepte)

porciju skaits: 12
pagatavošanas laiks: 1 stunda

sastāvdaļas:

Pamatne kūkai
100 g sviesta
3 olas
2 glāzes cukura
2 gl milti

Glazūrai:
100 g mandeļu
75 g sviests
¾ glāze cukura
1 ēdamkarote miltu
1 ēdamkarote piena

Pagatavošana:
Jums ir nepieciešams kūkas forma 24 cm diametrā. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 ° C
Mīkla:
Izkausē sviestu un ļauj nedaudz atdzist.
Sakuļ olas un cukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Iemaisa sviestu un visbeidzot pievieno miltus.
Liek mīklu labi ietaukotā veidnē un cep apmēram 20 līdz 25 minūtes.


Glazūrai:
Pienu, sviestu un cukuru silda, pievieno mandeļu skaidiņas un pakāpeniski miltus, visu intensīvi maisa, uzkarsē,bet neļauj sākt vārīties.

Uzglabāt glazūru siltu. Izņemiet kūku no krāsns un pārliet ar glazūru. Cept vēl 10-15 minūtes, līdz virsiņa kļūst gaiši brūna.

Ļauj nedaudz atdzist veidnē pirms to izņem.

  

Saistītie raksti

Viesnīcu klasifikācija atkarībā no to sniegto pakalpojumu klāsta
27. decembris 18:00 Vīnziņa Ginta Sniedzes speciālā degustācija Pa Ruma izcelsmes pēdām
Restorāns Avalon gaida uz gardu Rīgas restorāna nedēļas maltīti
Restorāns "Burkāns"- lieliski pavadīts laiks!
Kā pareizi uzglabāt maizi mitrā laikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts