Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

14.02.2018

Mandeļu kūka (recepte)

porciju skaits: 12
pagatavošanas laiks: 1 stunda

sastāvdaļas:

Pamatne kūkai
100 g sviesta
3 olas
2 glāzes cukura
2 gl milti

Glazūrai:
100 g mandeļu
75 g sviests
¾ glāze cukura
1 ēdamkarote miltu
1 ēdamkarote piena

Pagatavošana:
Jums ir nepieciešams kūkas forma 24 cm diametrā. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 ° C
Mīkla:
Izkausē sviestu un ļauj nedaudz atdzist.
Sakuļ olas un cukuru, līdz masa kļūst gaisīga. Iemaisa sviestu un visbeidzot pievieno miltus.
Liek mīklu labi ietaukotā veidnē un cep apmēram 20 līdz 25 minūtes.


Glazūrai:
Pienu, sviestu un cukuru silda, pievieno mandeļu skaidiņas un pakāpeniski miltus, visu intensīvi maisa, uzkarsē,bet neļauj sākt vārīties.

Uzglabāt glazūru siltu. Izņemiet kūku no krāsns un pārliet ar glazūru. Cept vēl 10-15 minūtes, līdz virsiņa kļūst gaiši brūna.

Ļauj nedaudz atdzist veidnē pirms to izņem.

  

Saistītie raksti

Kā viegli un ātri pagatavot ēdienu vakarā pēc garās un nogurdinošās darba dienas
23. martā seminārs -Gelato gatavošana un degustācija
Vislabākās kvalitātes "Kartupeļu laiviņas ar mizu"
Vai augsts kofeīna līmenis tasītē vienmēr nozīmē stipru kafiju?
Pavāra profesijas virsotne – Bocuse d'Or konkurss


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts