Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

27.06.2017

Četri padomi sarkanās gaļas pagatavošanai

Sarkanā gaļa ir viens no labākajiem olbaltumvielu, dzelzs, cinka un B grupas vitamīnu avotiem. Taču, lai no šīs gaļas saņemtu pašu labāko, svarīgi to arī veselīgi pagatavot. 


21.06.2017

Recepte, kas patiks grilētas gaļas cienītājiem

Tuvojas Līgo svētki, kad līdzās tradicionālajiem Jāņu ēdieniem liekam galdā arī uz iesmiem ceptu gaļu. Šis būs vispiemērotākais brīdis, lai pamielotu savus draugus ar melno cūkgaļas bārkekjū amerikāņu gaumē. 


20.06.2017

Padomi marinādes pagatavošanai

Vasara ir laiks, kad itin bieži mūsu nāsis un garšas kārpiņas patīkami kairina grilētas gaļas smarža, kā izrādās, viena no būtiskākajām detaļām šajā procesā ir marināde un pats marinēšanas process, jo tieši tā varam izcelt ikvienas gaļas garšas īpatnības.

19.06.2017

Dayton: viss saldējuma pagatavošanai

Dayton SIA piedāvā visu nepieciešamo saldējuma tirdzniecības uzsākšanai –izejvielas un garnīrus, nepieciešamo aprīkojumu un saldējuma pagatavošanas iekārtu īri gaidāmajai vasaras sezonai.



19.06.2017

Jāņu sieru tagad pazīst pat Kanāriju salās

Tuvojoties Jāņiem, ir noslēdzies projekts „Gardā siera ceļš”. Tagad Jāņu sieru pazīst pat Kanāriju salās. Projekts tika īstenots Spānijā, Slovēnijā, Maltā, Itālijā, Latvijā un Bulgārijā 

10.06.2017

Latvijā audzētie Kviešu Cāļi

Lielākai daļai cilvēku garšo vistas gaļa. Tā ir diētiska, garšīga un veselīga, pie nosacījuma, ja ir dabīga.















Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts