Raksti
27.08.2018
15.08.2018
Ja aplūko parastā pārtikas veikalā iegādātu produktu saturu,
15.08.2018
2018. gads maizes un maizes izstrādājumu ražotājiem visā pasaulē iezīmējas kā Iba gads
Šogad no 15. līdz 20. septembrim Minhenē notiks Iba, pasaules vadošā maiznīcu, konditoreju un uzkodu ražošanas iekārtu un izejvielu izstāde.
06.08.2018
Horeca ABC rubrikas tēma – kā noorganizēt pasākumu. Piedāvājam konspektīvu plānu, kas nepieciešams, lai noorganizētu pasākumu
27.07.2018

12.07.2018
Virtuves preču un ēdināšanas nozarē jaunumi pārsteidz ik uz soļa katrā sezonā.
10.07.2018
05.07.2018
Kamēr visā pasaulē šo sestdien tiks svinēta Starptautiskā Šokolādes diena, saldumu ražotāji brīdina, ka iecienītais kārums var arī beigties
04.07.2018
Svētkus var baudīt, izdzīvot un izgaršot. Jā, tieši izgaršot kā garīgi, tā fiziski. Tā tas ir arī ar Dziesmu svētkiem
14.06.2018
Šis stāsts ir par kokosriekstu eļļu*, kas ir ne tikai ļoti garda, aromātiska un vērtīga pārtikas eļļa, bet arī
10.06.2018
Vasara ir laiks, kad notraušam no grila putekļus un palutinām savas garšas kārpiņas ar dažādiem grilējumiem
15.05.2018
Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes
15.05.2018
03.05.2018
Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem
02.05.2018
Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās. Pagaršo siera kūkas saldējumu, kā arī pagatavo mazās siera kūciņas vai arī kārtaino siera kūku. Ar aveņu, karameļu un citrona garšu nekad nenokļūdīsies!
24.04.2018
Pavasaris ir pozitīvu pārsteigumu, atklājumu un arī ieguvumu laiks. To visu saviem klientiem un visiem interesentiem šajā gada gaišajā laikā sagādājis ARKOLAT
18.04.2018
Nav noslēpums, ka vistas gaļa satur daudzas un dažādas mūsu organismam vērtīgas uzturvielas
16.04.2018
Gards 'sous vide' gatavots lasis, kas pasniegts ar atsvaidzinošu citrusu želeju
31.03.2018
31.03.2018
Sīpolu mizas pie malas - laiks Lieldienās ieviest nedaudz tālo austrumu tradīciju!
21.03.2018
Gan dzērienu, gan ēdienu pagatavošana un galda kultūra ir neizsmeļami plaša pasaule, kurā ik brīdi parādās daudz dažādu jaunumu, mainās modes tendences un rodas jauni praktiski izgudrojumi.