Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.01.2019

Brušeta ar marinētām garnelēm

4 personām

Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes rapšu eļļas
1 ēdamkarote baltvīna etiķa
1 tējkarote Dansukker pūdercukura
1/2 kg garneles ar čaulu
2 sīpolloki
1 tomāts
1 ķiploka daiviņa
1-2 bagetes

Garnējums
dilles


Traukā samaisiet eļļu un etiķi ar pūdercukuru. Notīriet garneles un ielieciet marinādē. Rūpīgi noskalojiet sīpollokus un sagrieziet plānos gredzenos. Nomazgājiet tomātu, nomizojiet to un izgrieziet serdi. Sagrieziet tomātu mazos gabaliņos. Pievienojiet sīpollokus un tomātus garneļu maisījumam. Notīriet un sadaliet uz pusēm ķiploka daiviņu. Sagrieziet maizi slīpās šķēlēs un apcepiet. Apceptās šķēles ierīvējiet ar ķiploka daiviņas pusītēm. Uzlieciet garneļu maisījumu uz maizes šķēlēm. Garnējiet ar dillēm. Pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas.

  

Saistītie raksti

Atklāta intervija ar bārmeņu Guru – Andri Reizenbergu
Live Rīga Dziesmusvētku restorāns
Parastā egle – gan mežā, gan dārzā
Marta mēneša tēma- Francija. airBaltic atklās tiešo reisu Rīga-Bordo
Viesistabas kalendārs augustam un septembrim


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts