Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.09.2011

Labākais Austrālijas vīna zīmols ''Jacob’s Creek''

Vīnu industrijā vadošais starptautiskais izdevums Drinks International savā augusta-septembra izdevumā ir publicējis sarakstu ar labākajiem vīniem, kurā Jacob’s Creek ir atzīts par vienu no pasaulē atpazīstamākajiem vīna zīmoliem, ierindojot to saraksta trešajā vietā aiz Spānijas Torres un Čīles Concha Y Toro. Tādējādi Jacob’s Creek šajā sarakstā ir atzīts par pasaulē labāko Austrālijas vīna zīmolu.

Drink International labāko vīnu reitingu sarakstu noteica neatkarīga ekspertu aptauja, kurā piedalījās vairāk nekā 200 vīnziņu no visas pasaules, to skaitā starptautiskie pircēji, tirgotāji, vīndari, someljēri, vīnu rakstnieki, alkoholisko dzērienu industrijas eksperti un vīnu kritiķi. Eksperti balsoja par, pēc viņu domām, labāko vīnu, vadoties pēc konkrētiem kritērijiem: vīnam ir jābūt pastāvīgi labai garšas kvalitātei, tam ir jāatspoguļo savas izcelsmes reģions vai valsts, kā arī tam ir jāatbilst savas mērķauditorijas vēlmēm un gaumei, piesaistot plašu lietotāju loku.

„Balstoties uz vairāk nekā 160 gadus senu vīna darīšanas pieredzi, mums ir izdevies saglabāt visas tās pamatvērtības, kuras izveidoja mūsu kompānijas dibinātājs Johans Gramps (Johann Gramp), kad 1847. gadā iekopa pirmo vīna dārzu Barossa ielejā Jacob’s Creek krastos. Mūsu devīze – vienmēr būt patiesiem – ir ietverta visā, ko mēs darām, un tā lieliski saskan ar mūsu patērētāju vēlmēm neatkarīgi no viņu vecuma, dzimuma un tautības,” skaidro Jacob’s Creek Starptautiskā mārketinga direktors Džo Adamo (Jo Adamo).

Drinks International žūrija atzinīgi novērtēja vairākās desmitgadēs uzkrāto Jacob’s Creek panākumu un inovāciju vēsturi – gan parasto, gan dzirkstošo vīnu jomā.

Jacob’s Creek galvenais vīndaris Bernards Hikins (Bernard Hickin) stāsta: „Patērētāju gaume laika gaitā mainās, un mēs sekojam šīm izmaiņām, radot jaunus produktus. Tomēr mūsu vīna darīšanas filozofija ir saglabājusies nemainīga kopš kompānijas pirmsākumiem – radīt svaigus un elegantus vīnus ar lieliskām garšas īpašībām. Tas viss apvienojumā ar nemainīgi augstiem kvalitātes kritērijiem ļauj patērētājiem uzticēties Jacob’s Creek zīmolam. Tieši šie faktori ir pamatā mūsu vīnu panākumiem visā pasaulē.”

Arī salīdzinoši jaunos vīna tirgos Jacob’s Creek vīni tiek augstu novērtēti, un saskaņā ar IWSR* atskaites datiem Jacob’s Creek jau ir kļuvis par vadošo Austrālijas vīna zīmolu Ķīnā.

Žurnāls Drinks International ir dibināts 1969. gadā un ir vienīgais izdevums, kas pilnībā veltīts alkoholisko dzērienu, tajā skaitā alus un vīna ziņām, nodrošinot lasītājus ar informāciju par jaunākajām tendencēm alkoholisko dzērienu nozarē visā pasaulē.

*IWSR – 2010. gada starptautiskā vīna un spirtoto dzērienu atskaite (International Wine and Spirits Report 2010)

Jacob's Creek

Jacob’s Creek pirmsākumi meklējami 1847. gadā, kad bavāriešu izcelsmes ieceļotājs Johans Gramps (Johann Gramp) iekopa pirmo vīna dārzu Barossa ielejā, Jacob’s Creek laukos. Savukārt 1976. gadā Austrālijas tirgotavās un vīna sarakstos parādījās jauns Shiraz Cabernet Malbec vīns, kas tika iegūts no 1973. gada vīnogu ražas. Tas bija nosaukts teritorijas vārdā, kurā atradās vīna dārzs, - Jacob’s Creek.

Jacob’s Creek ražotājs Orlando Wines ir viens no Austrālijas vecākajiem vīna namiem un Pernod Ricard struktūrvienība, kas ir viens no pasaulē vadošajiem vīna un spirtoto dzērienu ražotājiem. Tā darbības filozofija – iespējami augstāka kvalitāte apvienojumā ar pieņemamu cenu – ir virzījusi uzņēmumu daudziem starptautiskajiem apbalvojumiem, ko saņēmuši Jacob’s Creek vīni. Turklāt Jacob’s Creek ir pats eksportētākais pudelēs pildītais Austrālijas vīns.


Avots: Bartending.lv

  

Saistītie raksti

12 . novembris plkst. 18:30 Viskija degustācija ar Ansi Ancovu – Slaveno viskiju Grants valstībā
Vietējā vīna darīšana - eksperimentāla nozare, ekskluzīvs un dārgs process
Tendences un inovācijas viesnīcu jomā digitālo tehnoloģiju laikmetā (prezentācijas)
Neparastas sastāvdaļas kafijai
Masļeņica un slāvu tirgus Kalnciema kvartālā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts