Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.09.2015

Burgers ar „Baltic Wild” brieža gaļu (recepte)

Kāpēc gan brīvdienās neiepriecināt sevi un savus draugus ar garšīgu brieža gaļas burgeru? Pagatavojiet tos ar Baltic Wild produktu „Brieža gaļa burgeriem”. Šis produkts ir bez konservantiem un burgerkotletē jau ir nepieciešamais garšvielu daudzums, lai varētu izjust medījuma garšu. Iepakojumā ir atrodamas 2 burgerkotletes, katras burgerkotletes svars – 100g.

Pagatavot burgerus ar brieža gaļu ir tik vienkārši un gala rezultāts priecēs sevi un draugus, kā arī bērnus. Veselīga maltīte ar nevaldāmi labu garšu! 

Recepte: Burgers ar „Baltic Wild” brieža gaļu (2 personām)

Sastāvdaļas: 
 1 iepak. Baltic Wild „Brieža gaļa burgeriem” bez E vielām, 2x100g
 olīveļļa;
 1 tomāts;
 1 sarkanais sīpols;
 1 neliels gurķis;
 salātlapas;
 burgermaizītes;
 sviests.
 2 siera šķēles.



Burgeru mērcei: 

 majonēze 20g;
 krējums 20g;
 3 kadiķogas (pēc izvēles);
 3 ķiploka daiviņas;
 dilles; 
 sāls;
 svaigi saberzti pipari;

Burgeru mērces pagatavošana: 

1. Kopā sajauc krējumu 20g ar majonēzi 20g. 
2. Pievieno sakapātas ķiploku daiviņas, dilles, kadiķogas.
3. Pievieno sāli, piparus. Visu samaisa.
Mērce ir gatava!

 

Brieža gaļas burgeru pagatavošana:

1. Sagatavo divas pannas – vienu burgerkotletēm, otru burgermaizīšu apgrauzdēšanai. Pannas uzkarsē ļoti karstas (līdz 180oC). Olīveļļu pievieno tai pannai, kurā tiks  ceptas burgerkotletes. 
2. Uz otras pannas uzliek apgrauzdēties burgermazītes. Grauzdē aptuvei 2 minūtes no katras puses.
3. Liek uz pannas cepties brieža gaļas burgerkotletes. Ieteicams apcept no katras puses ~1,5 minūti.  Kamēr burgerkotletes ir siltas un atrodas uz pannas, uzlieciet virsū katrai burgerkotletei siera šķēli.
4. Kamēr cepas burgerkotletes, iesakām sagatavot Jums dārzeņus. Dārzeņus sagriež šķēlītēs.
5. Kad burgermaizītes ir ieguvušas zeltainu nokrāsu, ņemat tās nost no pannas un iesmērējiet ar sviestu. 
6. Varat sākt veidot savu burgeru – gurķis, tomāts, salātlapa, burgerkotlete ar siera šķēļi, pašgatavota mērce, sarkanie sīpoli.
7. Lai burgeru nostiprinātu, iesakām tajā ievietot koka irbulīšus.

 
Kur iegādāties: 

 Pa telefona nr. +371 20616115,
 veikalā „Stockmann”;
 veikalā Z/S „Būņas”; 
 u.c.



  

Saistītie raksti

Citrusaugļu laiks!
Katras maltītes pagatavošanai jāizvēlēlās piemērotāko gaļas gabalu
Kāds ir mūsdienu gardēdis? Ieskicējam viņa portretu!
Olīveļļa
Rudens Rīgas restorānu nedēļa no 9. oktobra


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts