Raksti
25.03.2014
11.03.2014
11.03.2014
11.03.2014
07.03.2014
05.03.2014
04.03.2014
26.02.2014
25.02.2014
Ja vēlies uzlabot veselību un iegūt slaidāku augumu, nepakļaujies ātrās ēdināšanas un pusfabrikātu industrijas diktātam - maini savu ikdienas ēdienkarti
19.02.2014
Sestdien, 1.martā no plkst.10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā notiks nebijušas Masļeņicas svinības.
17.02.2014
Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams visu gadu.
10.02.2014
Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.
08.02.2014
Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 07.02.2014 tūrisma izstādes Balttour 2014 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tiek pasniegta jau 11. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē.
30.01.2014
28.01.2014
20.01.2014
Latvijas Vīnziņu asociācija
05.01.2014
05.01.2014

29.12.2013

Ir dažādas Absinta pasniegšanas metodes – dažiem patīk to baudīt, sajaucot ar ūdeni.
29.12.2013

Nevienam nav svešs fakts, ka izsmalcinātu vīnu vēl pilnīgāku padara
pareiza ēdiena izvēle pie tā. Patiesībā, ne tikai dārgs “chateau” vai
vintage “reserva” u.t.t., bet arī vidējas klases vīns mainīs savas labās
īpašības uz augšu, ja tiks pasniegts pie pareiza ēdiena.
06.12.2013