Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

Kafijas pasaulē
"Tallinn FoodFest" ir lielākā pārtikas industrijas izstāde Igaunijā
Restorāns “Kaļķu vārti” klientiem piedāvā individuālu pieeju un dabisku virtuvi
Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola piedāvā apgūt aktuālas profesijas
Grilētu maltīšu cienītājiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts