Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi
Inkomercs K ielūdz uz plašāko pārtikas izstādi Riga Food 2020
Kā veidojas single malt?
Servējam vasaru uz šķīvja – ziedu raksti
KP piemēro sodu SIA „Palink” par apvienošanās nepaziņošanu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts