Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

Kur nopirkt virtuves iekārtas?
Horeca darbinieku biežāk gūtās traumas: pakrišana, sagriešanās, applaucēšanās
Neveselīgo produktu aizvietotāji slaidumam un veselībai - TOP 10
Andy Hayler par Michelin zvaigžņu sistēmu
Ekovirtuve – veselīga un Latvijā audzēta pārtika


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts