Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

​Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam baudīsim dažādu valstu un stilu dzirkstošos vīnus kopā ar izsmalcinātām uzkodām
Vērtīgākie stiprie dzērieni pasaulē 2016. gadā
Uztura mācība. Pareiza uztura mīti un stereotipi
"Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
Grilēts liellopu filejas steiks- tik gardi, ka mēli var norīt! (RECEPTE)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts