Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

Eļļām pa pēdām – tai ne vienmēr ir jābūt olīveļļai
Wine Spectator TOP 100
«SUMMERTIME – aicina Inese Galante»: mūzikas svētku kulminācija festivāla Galā koncertā
Kā savus brīvdienu našķus padarīt karstākus
Aktuāla tēma- Likumam atbilstoši kases aparāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts