Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Snowy Punch

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus:
 

Nepieciešamās sastāvdaļas:
 
Spicy rums 40 мл
Apelsīnu sula 200 мл
Vaniļas cukurs 0,5 tejkarotes
Smiltsērkšķu ievarījums 3 tējkarotes
Timjans 2 zariņi
Citrons 1 daiviņa
 


Kā pagatavot:
 
1. Ielikt visas sastāvdaļas
2. Uzkarsēt maisot, bet nevārīt
3. Pārliet pasniegšanas glāzē
4. Baudīt nesteidzoties
 


 

  

Saistītie raksti

12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm
RTAB aicina uz otro tūrisma nozares vebināru
Ziemas atlaižu lielveikals “Cenplēsis” Ķīpsalā – no 2. līdz 5. decembrim
Horeca darbinieku biežāk gūtās traumas: pakrišana, sagriešanās, applaucēšanās
Trīs burgeru receptes gardai un sātīgai maltītei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts