Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Snowy Punch

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus:
 

Nepieciešamās sastāvdaļas:
 
Spicy rums 40 мл
Apelsīnu sula 200 мл
Vaniļas cukurs 0,5 tejkarotes
Smiltsērkšķu ievarījums 3 tējkarotes
Timjans 2 zariņi
Citrons 1 daiviņa
 


Kā pagatavot:
 
1. Ielikt visas sastāvdaļas
2. Uzkarsēt maisot, bet nevārīt
3. Pārliet pasniegšanas glāzē
4. Baudīt nesteidzoties
 


 

  

Saistītie raksti

Riga Food ietvaros Gaschema demonstrēs pārtikas gāzu, sausā ledus un šķidrā slāpekļa pielietojumu
HoReCa.LV IESAKA
Jūrmalas garšu festivāla pavāri ir apkopojuši gatavošanas mākslas tendences
Katru dienu Latvijā tiek iztērēti 150 000 plastmasas salmiņu
Izstāde “Tallinn FoodFest 2016” aicina profesionāļus un gardēžus


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts