Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm


Tikko atgriezies no Gruzijas, šefs Gatis Grosbergs ar svaigiem iespaidiem dalīsies ar Viesistabas viesiem, parādot un degustējot tipiskus Gruzijas ēdienus. Klāt garšosim Gruzijas vīnus.

Šoreiz programmā:

    Gruzīņu salāti
    Harčo zupa ar jēra gaļu
    Baklažāni ar valriekstu krēmu
    Shkmeruli – cepts cālis ķiploku saldā krējuma mērcē
    Kebabi ar aso tomātu mērci 
    Gozinaki – lazdu rieksti ar medu

Kursa cena: 45 Eur

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011

Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā:http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Balzams mundrumam nav tas pats kas balzams matiem jeb Neparasti jautājumi, ko „Latvijas balzams’’ saņem no patērētājiem un partneriem
Bocuse d”Or nacionālā atlase un citi nozīmīgi pavāru konkursi no 4.09.19.- 6.09.19.
Viesnīcu kategorijas un zvaigznes
No 8.-10.novembrim Lietuvā notiks izstāde BALT un BAF 2018
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa no 18. aprīļa līdz 1. maijam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts